NYESTE
 

Vind biografbilletter

af Redaktionend. 14. juni 2019
Kig ind på Bogrummets Facebookside – og vær med i konkurrencen om 3 x 2 biografbilletter. Hvis filmen er lige så god som bogen, venter der en oplevelse. Læs en begejstret Christina Andersens anmeldelse af bogen.  

Vind bogen STENFJÆS

af Redaktionend. 7. august 2018
Kig ind på Bogrummet på Facebook og vær med i konkurrencen om børnebogen Stenfjæs. Bogen er anmeldt af Sanne78 her på Bogrummet – og hun giver den hele 5 stjerner! Vi trækker en vinder på tirsdag den 14. august.

Bogrummet.dk får ny postadresse

af Redaktionend. 4. maj 2018
Vi har rokeret rundt på opgaverne i redaktionen. Det betyder, at det fremover bliver Bjarne Jensen, der står for fordelingen af anmelderbøger. Bøger, der sendes til anmeldelse bedes derfor sendt til: Bogrummet Dr. Louisesvej 1 9600 Aars – eller send en mail til redaktionen, så bogen kan sendes direkte til den valgte anmelder.

Tror du på spøgelser?

af Redaktionend. 27. december 2017
Uanset om du gør – eller ikke – kan du være med i konkurrencen om bogen “Gespenster”. Du skal blot kigge ind på Bogrummets facebookside, og kommentere opslaget. Vi trækker en vinder onsdag den 3. januar 2018.

Delirium og Malkøbing Museum

af Redaktionend. 2. februar 2017
Kunne du tænke dig at vinde en bog fra Forlaget Mojibake? Så kig ind på Bogrummets Facebookside – og vælg hvilken af de to bøger du helst vil have fingre i! Konkurrencen slutter den 10. februar.

Vil du vinde en bog?

af Redaktionend. 15. november 2016
På Bogrummets Facebookside kan du lige nu være heldig at vinde Claus Lohmans nye bog, Genkald, som er udkommet i dag. Og som har fået hele 5 stjerner her på Bogrummet. Kig ind senest på fredag, hvor vinderen udtrækkes!