0 kommentarer

Vampyrens kød og blod R.I.P. 3 af Lasse Bo Andersen

af d. 1. november 2018
Info
 
Sideantal

80

Udgivet

2018

ISBN

9788797083703

Udgave

1 udgave

 

Så skal vi ikke vente længere på at få afslutningen på vampyrklubbens eventyr, nu er R.I.P. 3 Vampyrenes kød og blod nemlig kommet på gaden.

Vores tre venner kæmper videre, godt hjulpet af Bozidar som viser en helt ukendt side af sig selv. De bliver nødt til at dele sig op, så medens Rasmus og Philip forsøger at stoppe en hær af Zombien-vampyrer, drager Isabella og Bozidar op på godset hvor det lykkes Baronen at fange dem. Så der er en stor mundfuld vores venner står over for, og mere end én gang er det også ved at gå helt galt, så de er tæt på at miste livet. Til slut ender det hele godt, men inden tager det en drejning i en helt anden retning end den man som læser forventer.

Lasse Bo Andersen (1964) afslutter i samme grumme hæsblæsende stil som har været kendetegnende i de to første bøger, og hos os er vi kede af at vi allerede er færdige med fortællingen. Det har været en rigtig god læseoplevelse , og fin opvarmning til halloween. Bogens målgruppe er de 10-12 årige, men fungerer fint om højtlæsning fra 9 års alderen, og som voksen kan man også godt føle gyset.

Lån bogen på Bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter