0 kommentarer

Under en sort himmel af Inger Wolf

af d. 19. august 2014
Info
 
Forfatter
Genre
Omslag
Sideantal

340

Udgivet

2013

ISBN

9788493995980

Originaltitel

Under en sort himmel

Udgave

1.udgave

 

 

Denne er den 6. bog i serien om Daniel Trokic. Han er Politikommisær i Århus.

Han er lidt mærket af den sidste sag hvor han fysisk og psykisk ikke lige er helt ovenpå. Hans chef får en melding fra Alaska, en af hans bedste venner er blevet slået ihjel på den mest besynderlige måde.

Alaskas politi vil i starten slet ikke have noget at gøre med den danske betjent – Daniel har egentlig heller ikke lyst til at tage af sted. Men chefen presser på og Daniel tager afsted. Han skal samarbejde med en kvindelig kollega fra det lokale politi – sammen skal de finde ud af hvad der er sket med den danske vulkanforsker.

Familen bliver fundet i køkkenet siddende døde omkring et spisebord bundet til stolene, klædt pænt på. På bordet foran dem står der et dukkehus hvor spisestuen er stillet op nøjagtig som familien sidder i forvejen.

Det største problem er at deres lille datter er forsvundet uden spor. Man står med 3-dobbelt mord og en forsvundet pige. Der er nok at se til for det umage par.

Romanen er godt skrevet – man bliver holdt ude på kanten af stolen. Handlingen veksler godt mellem de personer der er med i bogen – men ikke så man ikke kan følge med. Det er bundet flot sammen og man keder sig ikke på noget tidspunkt

Bogen kan klart anbefales – giver den 4 ud af 5 stjerner.

 

Lån bogen på Bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter