0 kommentarer

Twilight-sagaen – den officielle illustrerede guide af Stephenie Meyer

af d. 2. januar 2012
Info
 
Sideantal

559

Udgivet

2011

ISBN

978-87-11-41825-3

Originaltitel

The Twilight saga (engelsk)

 

”Twilight-sagaen – den officielle illustrerede guide” er en god idé til dem, der har læst alle bøgerne i twilight sagaen og gerne vil vide noget mere. Den svarer på de spørgsmål, man muligvis har stillet mens man har læst bøgerne. Derudover indeholder bogen baggrundshistorier på stort set alle personerne. Og mange af dem er ikke kendte fra bogen, men derimod helt nye. Bogen er meget systematisk opdelt og starter med et interview mellem Stephenie Meyer og Shannon Hale, hvor de snakker om hvor, Stephanie får hendes inspiration fra. Men jeg synes dog det er meget langtrukket da det fylder 63 sider og for det meste handler om deres dagligdag.

Derefter er bogen opdelt i vampyrer, og derindunder klanerne, og det samme gælder varulvene og menneskerne, og er derfor meget nem at finde rundt i. Som noget ekstra indeholder bogen også en tidslinje, synspunkter fra bøgerne, info omkring valg af biler, playlister, fankunst og fraklip fra bøgerne.

Den anbefales kun at læse, hvis du er meget interesseret i twilight-universet, men hvis du er det så kom i gang med at læse den 😉

Lån bogen på Bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter