0 kommentarer

Tre sider af samme sag af Marian Keyes

af d. 5. april 2007
Info
 
Sideantal

522

Udgivet

2005

ISBN

87-7714-713-8

Originaltitel

The Other Side of the Story

 

“Enhver historie har tre sider. Din side, deres side og sandheden”.

I Marian Keyes’ roman “Tre sider af samme sag” følger vi tre kvinder i begyndelsen af tredivealderen – Gemma Hogan, Jojo Harvey og Lily Wright.

Gemma har profession som event manager, selv om hun har ønske om at udgive en bog. Hendes far har netop forladt hendes mor, og det får konsekvenser for Gemma, da hun – som enebarn – må tage af sin deprimerede mor, som insisterer på, at Gemma skal blive hos hende uafbrudt.
Lily lever med sin kæreste, Anton, som hun har et lykkeligt forhold til, og sammen har de en datter. Lily har netop fået succes med sin debutroman, men under facaden nager den dårlige samvittighed, da Anton tidligere var Gemmas kæreste, og hun derfor har “hugget” Anton fra Gemma. Og sidst, men ikke mindst, har vi Jojo, der er en ihærdig litterær agent, som har et forhold til sin chef, der er gift. Iblandt sin lange liste af forfattere har hun blandt andet Lily.

Det lyder forvirrende, hvilket dog ikke er tilfældet. Bogen er underholdende hele vejen igennem og med dele, der virkelig er humoristiske. Men på den anden side savnes der et klimaks i bogen, for som helhed virker selve plottet ligegyldigt, da højdepunktet i bogen savnes. Dog er det værd at give bogen en chance, for på trods af de 522 sider er bogen hurtigt læst, fordi den er fængende, og fordi Keyes er dygtig med sine personskildringer.

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter