0 kommentarer

The Shoe Queen af Anna Davis

af d. 10. januar 2009
Info
 
Forfatter
Sideantal

427

Udgivet

2007

ISBN

978-0-552-77334-8

Originaltitel

The shoe queen

 

Det er 1920’erne, det er Paris, og det er besættelse af sko – dyre, smukke designer sko!

Den engelske society queen, Genevieve Shelby King lever det gode overklasseliv, med overdådige fester, smukke mennesker og en meget stor kollektion af sko. Hun er gift, ikke fordi hun nærer specielt dybe følelser for sin mand, men fordi hun følte at ægteskab ville redde hende fra hendes gamle liv i England, det dårlige forhold til forældrene og den store hemmelighed fra de tidlige teenageår.

Frankrig er som paradis – i hvert fald i Genevieves øjne. Det er den perfekte redning fra alt det dårlige. Det eneste hun mangler, er et par eksklusive Paulo Zachari sko. Han er en yderst trendy skodesigner og laver sko for meget få kvinder. Genevieve vil være en af disse kvinder, så hun besøger denne unge mand og nærmest tigger ham om at få lov til at købe et par af hans sko.

Jagten på skoene bliver til en lidenskabelig affære mellem Paulo og Genevieve, og dette ødelægger Genevieves ægteskab. Hun vil give alt for at være sammen med skodesigneren, men han vil ikke have hende – så hun mister alt, hus, mand, elsker, penge.

Historien om en utrolig indelukket, dog populær og smuk skodronning, som efter at have ramt bunden, indser, at man ikke altid behøver at flygte fra det grimme, men bare se det i øjnene. Og mænd er ikke altid ens redning, men måske en unødvendig komplikation.

En ægte tøsehistorie, som fængsler én fra første side. Meget intens og spændende – især hvis man er stor fan af sko!

Lån bogen på Bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter