0 kommentarer

Superheltenes forbund – et nyt medlem af Søren Lindahl

af d. 10. juli 2016
Info
 
Sideantal

208

Udgivet

2016

ISBN

978-87-406-1039-0

Udgave

1. udgave, 1. oplag

 

Christoffer er en helt almindelig dreng. Han er som alle andre. En dag flytter der en ny dreng ind lige overfor hvor Christoffer bor. Han hedder Victor. De bliver hurtigt gode venner. Men det viser sig at Victor ikke er helt almindelig. Han går nemlig til bordtennis. Eller det vil sige, at det er det som familien siger, for i virkeligheden er familien fyldt med superhelte, og det kan man jo ikke bare lige fortælle folk.

Christoffer bliver dog en del af superheltenes forbund, da han skal hjælpe med at få Victors lillebror reddet. Superskurkene har nemlig taget ham til fange. Og superheltene kan ikke komme ind, fordi de ville blive opdaget for hurtigt, men Christoffer er jo helt almindelig så han kan i princippet bevæge sig frit rundt.

Der er både drenge og piger som er superhelte, og den ene af pigerne har en lillesøster som Christoffer syntes er rigtig sød. Men desværre bor hun hos sin far, som er superskurk. Så kan man nu stole på, at hun ikke er ond?

Bogen henvender sig til større børn, er ikke helt let at læse og kan måske egentlig bedre egne sig til højtlæsning. Den er i mine øjne langtrukken og den fanger ikke fra starten af, da der er alt for mange detaljer at holde styr på. Historien kunne sagtens forkortes og gøres mere spændende. Men det hjælper når man kommer halvvejs, og der rent faktisk begynder at ske noget i den.

Det er en bog, der sagtens kunne være illustreret meget mere end den er, men de illustrationer der er, er rigtig fine. Og det er nemt at forestille sig hvordan de forskellige karakterer i bogen ser ud.

Alt i alt en børnebog der godt kan være spændende selv om den er lidt tung i starten. Måske er det også fordi den henvender sig til børn, at jeg syntes den var lidt svær at komme igennem…

Den henvender sig lige meget til piger og til drenge, selv om den handler om superhelte. Der er nemlig noget for alle i den. Og den ender endda med et kys og med en åben slutning som om vi godt kan forvente, at der vil komme en bog mere. Så det er da om ikke andet værd at holde øje med!

Lån bogen på Bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter