0 kommentarer

Shopaholic & baby af Sophie Kinsella

af d. 3. maj 2007
Info
 
Sideantal

304

Udgivet

2007

ISBN

978-87-11-29323-2

Originaltitel

Shopaholic & Baby

 

Rebecca Bloomwood er tilbage som den uforbederlige shopaholic, der overfladisk valser gennem sit liv med kreditkortet glødende i hånden. Meget emotionel, tit hysterisk og alligevel ganske menneskelig. Denne gang har hun dog grund til hysteri og hormoner; hun er gravid med sit første barn med manden Luke ved sin side. Luke er som altid arbejdsnarkoman, især efter en fremadstormende succes i sit firma, da de begynder et samarbejde med et stort firma. Becky er derfor overladt til sig selv det meste af tiden og tilbringer den som altid med at shoppe, holde trit med tidens trend og mode, samt oprette kassekreditter i netbankerne rundt omkring i verden.

Becky har fået arbejde som personlig shopper i et shoppingcenter, som intet arbejde har til dets personale grundet fejlslagen markedsføringstrategi. Derfor udnytter hun skamløst mulighederne for at gå tidligt eller møde sent, så hun kan nå lægen, sove længe eller shoppe.

Efter et shoppingspree i Bambino på Kings Road kommer hun til at overhøre en samtale mellem 2 gravide og finder hurtigt ud af at en almindelig læge ikke er god nok til fødslen af hendes barn. Venetia Carter, VIP-fødselslægen, skal det være. Rustet med den viden maser hun sig ind til en tid hos Venetia og så begynder tingene at gå galt.

Venetia er Lukes ekskæreste fra College, hun er smuk, begavet, sexet og slet ikke oppustet og vraltende som Rebecca bliver efterhånden som graviditeten udvikler sig. Med hormonerne rasende og en mand der praktisk taget altid arbejder, er der plads til meget fokus på underlige emner, blandt andet om Venetia og Luke mon stadig er interesserede i hinanden.

Denne Shopaholic-bog har faktisk været til at bære at læse, fordi de stupide stunts som Becky nogen gange udfører, virker som almindelige og forståelige udslag af graviditetshormoner. Jeg synes stadig at hun mangler at udvikle sig som person, men i det mindste forsøger denne bog lidt at arbejde på selvudviklingen. Desuden er den som altid skrevet med en humoristisk pen om end jeg ved slutningen var mere interesseret i Jess, Beckys søsters, historie end i Shopaholic.

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter