0 kommentarer

Pigen med det tidsindstillede hjerte af Peter Swanson

af d. 10. januar 2017
Info
 
Sideantal

275

Udgivet

2015

ISBN

978 87 93187 08 5

Originaltitel

The Girl with a Clock for a Heart - oversat at Susanne Ove

Udgave

1. udgave

 

For 20 år siden kendte George den sexede pige som Audrey. De kærestede på studiet i Boston, men pludselig var hun væk, angiveligt begik hun selvmord hjemme i Florida.

Nu mødes de igen på en bar. Tilsyneladende ved et rent tilfælde. Hun kalder sig Liana og er ude i seriøse problemer, der involverer masser af stjålne kontanter og en ultravoldelig type, der optræder under falsk navn. Trods en sød kæreste – og trods dyrekøbte erfaringer med Lianas troværdighed – falder George igen pladask for den smukke, hjælpeløse pige og indvilger i at hjælpe hende ud af suppedasen.

Det kommer den venlige, lidt tandløse fyr til at fortryde bitterligt. Handlingen krydsklipper frem og tilbage mellem dengang og nu, og Liana fremstår mere og mere som et livsfarligt bekendtskab. Mennesker kommer på tragisk vis af dage, hvis de befinder sig for længe i hendes nærhed. Men som møllet er George indfanget af flammens dragende skær.

“Pigen med det tidsindstillede hjerte” er Peter Swansons flotte debut. En thriller i mesterklassen, der konstant overrasker og river læseren med. Slutningen er vildt spændende, om end en anelse søgt.

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter