0 kommentarer

Monika Af Hans Holmér

af d. 7. juli 2004
Info
 
Sideantal

254

Udgivet

1992

ISBN

87-89586-67-0

Originaltitel

Monika, på dansk ved Leif G. Berthelsen

 

Monika er både titel og en af hovedpersonerne i denne Thriller af Hans Holmér. Den tidligere ledende efterforsker af Palmemordet i Sverige i
1986. Hans Holmér blev fyret fra det svenske politi i 1987, angiveligt p.g.a. manglende resultater under opklaringen af Palmemordet. Herefter nedsatte han sig som forfatter, først med en bog om Palmemordet, og senere gav han sig med stort talent i lag med egentlige kriminalromaner.
Monika er en særdeles tiltrækkende ung svensk kvinde, som færdes hjemmevant i Sydamerikanske narkokredse. Her forfører hun en spilleglad svensk dommer ( som er til en narkotikakonference ), rejser med ham til Sverige og medvirker her til at opstarte en større narkoring.
Politiinspektør Arvid Roos i daglig tale kaldet “Loppen”, kommer af mærkelige omveje i kontakt med Monika og får ligeledes en mistanke til den tidligere omtalte dommer, men samtidig må han slås med den svenske rigspolitichef, som mistænker ham (Loppen) for at have myrdet sin afdøde datters alfons. En yderst velskrevet krimi.

Lån bogen på biblioteket

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter