0 kommentarer

illa Isabella af Per Lau Jensen

af d. 10. juni 2015
Info
 
Sideantal

211

Udgivet

2015

ISBN

978-87-7070-474-8

 

Ole Jensen er forfatter, og har indtil nu levet af at skrive krimier, der sælger middelmådigt godt. Efter flere år i udlandet er han nu tilbage i Danmark, hvor han har købt, og bor helt alene i, den store villa “illa Isabella”. Inspireret af det store hus og dets historie, ønsker Ole at skrive en anderledes roman. Men inspirationen kommer dog kun langsomt, og Ole begynder at lede efter materiale i gamle arkiver.

Langsomt springer husets historie frem, og derved historien om dets gamle ejere.

En ting fanger særligt Ole interesse. Hvem var Isabella? Umiddelbart findes ingen optegnelser om at en pige ved dette navn skulle have boet i huset. Men på den kirkegården, der grænser op til villaen, findes dog en sten med navnet Isabella. Kunne det være den Isabella huset er opkaldt efter?

Bogen danner rammen om et det detektiv arbejde forfatteren Ole Jensen må i gang med for at kunne skrive sin roman.

Bogen bliver bedre og bedre jo længere du læser. I starten føler man som læser virkelig Oles frustration og irritation over ikke at kunne komme videre med sin bog, og som romanen skrider frem, og både Ole og læseren finder flere svar, jo sjovere er det også at være læser. Bogen er bygget op med først fortællingen om Ole, og de brudstykker af romanen han formår at skrive, efterfulgt af selve den roman han rent faktisk får skrevet, hvilket virker rigtig godt for læseren.

Lån bogen på Bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter