0 kommentarer

Hvepsereden af Inger Wolf

af d. 18. januar 2014
Info
 
Forfatter
Forlag
Genre
Omslag
Sideantal

309

Udgivet

2011

ISBN

978-87-7053-586-1

Originaltitel

Hvepsereden

Udgave

1.udgave

 

Dette er mit første møde med Inger Wolfs bøger, og jeg må sige det bliver bestemt ikke det sidste.

Hun skriver fremragende, medrivende og du bliver fanget i historien efterhånden som den bygger sig op.

Bogen handler om nogle bizarre mord, hvor det er teenagedrenge der er ofrene. Drengene kender ikke hinanden og de har ikke samme omgangskreds, som udgangspunkt. Drengene ligner hinanden lidt og er i samme aldersklasse, det er de eneste faktorer der binder drengene sammen.

Metoden de er slået ihjel på ligner hinanden så meget at det ikke kan være to forskellige gerningsmænd der har udført dem. Så der er tale om en seriemorder.

Daniel Trokic er på ferie i Kroatien, han er ikke mere end lige kommet derned da han er nødt til at vende tilbage til danmark. Den sag er mere end hans hold kan klare uden ham.

Lisa Kornelius , Daniels højre hånd, har problemer med at finde tilbage i sit arbejde efter den sidste sag. Hun tvivler på om hun kan klare jobbet, samtidig slås hun med problemer på hjemmefronten. Hendes mor ligger for døden og kæresten er der ikke rigtig for hende.

En sindssyg mand fra nærmest lukkede afdeling hører tilfældig om det første mord, dette sætter for alvor gang i hans psykose. Morderen har spredt hvepse omkring sit offer og patienten har tvangstanker om hvepse. Han flygter fra den lukkede afdeling og prøver at gøre op med de dæmoner der hjemsøger ham.

Slutningen er meget hektisk, Hvis det var en krimi i tv, ville man nok hente puden og kun se den med et halvt øje .

 

Lån bogen på Bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter