0 kommentarer

Honeymoon i Paris af Jojo Moyes

af d. 4. januar 2015
Info
 
Forfatter
Forlag
Genre
Sideantal

118

Udgivet

2014

ISBN

978-87-638-3669-2

Originaltitel

Honeymoon in Paris

 

Da jeg havde læst “Mig før dig” af Jojo Moyes blev jeg så begejstret, at jeg straks købte “Brudeskibet”, “Honeymoon i Paris” og”En plus en”.

“Mig før dig” var jeg meget begejstret for – mens “Brudeskibet” haltede noget. Det er forbundet med en vis fare at læse et forfatterskab baglæns.

Nu kom turen så til “Honeymoon i Paris” og det er ikke lige mig.

Bogen er en lille smart sag på bare 119 sider – og det vel at mærke i et miniformat, så den ikke fylder meget mere end en pung.

Bogen handler om to forelskede par i Paris – det ene par er servitricen Sophie og maleren Edouard, som vi møder i 1912, hvor de har en krise i deres forhold, fordi Sophie er bange for, at Edouard er hende utro med de mange piger, der sidder model for ham.

Det andet par er Liv og David, der i 1998 er på bryllupsrejse i Paris. David er arkitekt og benytter bryllupsrejsen til et par forretningsmøder, og det er Liv ikke begejstret for. En af dagene går hun på kunstmuseum, og der ser hun et billede, der er malet af Edourd i 1912 – og så har vi ligesom forbindelsen.

Jeg vil ikke røbe mere af handlingen her, blot sige, at jeg opfattede historien mest som en ugebladsnovelle – hurtigt læst og hurtigt glemt. Der var for lidt kød på personerne og scenarierne til at bogen fængede hos mig – så sølle 1 stjerne bliver det til.

Nu har jeg så hendes nyeste bog “En plus en” liggende på hylden. Det varer nok lidt tid, inden jeg får trukket mig selv op til at læse den.

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter