0 kommentarer

Djævelen i hullet af Leif Davidsen

af d. 2. oktober 2017
Info
 
Sideantal

397

Udgivet

2016

ISBN

978-87-11-55833-1

Udgave

1. udgave

 

Leif Davidsen har gjort det igen. Han har skrevet endnu en politisk spændingsroman. Denne gang er handlingen igen henlagt til Rusland. Vel at mærke det moderne Rusland.

Vi møder den danske efterretningsagent John Arnborg, som har været forsvundet i mere end 20 år. Hans danske datter Laila bestyrer en campingplads i Danmark. Hun var kun en teenager, da faren forlod hende og moderen i Danmark. Nu modtager hun pludselig et brev fra John Arnborg, hvor han inviterer hende til Rusland. Umiddelbart efter bliver hun opsøgt af to aldrende agenter, som forsøger at forberede hende til mødet med det moderne Rusland, og ikke mindst mødet med en far samt en lillebror, som hun aldrig har mødt.

Laila har været udsendt til Irak for det danske forsvar og har lidt erfaring med efterretningstjenesten. Økonomien i campingpladsen halter gevaldigt og hun er let at friste til at rejse til Rusland.

Det er interessant at læse om nutidens Rusland set med en privilligeret og velstående families øjne. Det er ligeledes meget interessant at læse om kupplaner og intriger, som tilsyneladende stadig foregår. Præsident Putin bliver ikke direkte nævnt, men jeg syntes, at man kan genkende hans jernhårde styre i baggrunden.

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter