0 kommentarer

Detonator af Morten Remar

af d. 1. april 2017
Info
 
Forfatter
Forlag
Genre
Sideantal

256

Udgivet

2017

ISBN

978793434646

Udgave

1 udgave 1 oplag

 

Morten Remar (1960) ham du ved fra Back to Back med hittet “Jonatan”, kan mere end det med sange. Sidste år debuterede han som krimi forfatter med bogen “Amok”, og nu følger “Detonator”.

Detonator er tænkt som første bog i rækken af en krimiserie med kriminalkommissær Martin Rømer i hovedrollen.

Jeg har ikke læst Amok, men da den har fået fine anmeldelser var det med pæn forventning, jeg kastede mig over Detonator. Mine forventninger blev indfriet, det er endog en bog, man ikke lige lægger fra sig, der er fart over feltet, og vi er pænt henne i handlingen før man begynder at ane, hvor sagen vil ende. Spænding og masser af politiske intriger og magtbeføjelser, jo der mangler ikke noget, og jeg ser med glæde frem til de næste bøger i serien om Martin Rømer.

Da jeg ikke vil tage noget af læseoplevelsen vi jeg kun kort sige lidt om handlingen.
En vejsidebombe der springer ved motorvejen til Gl Holte, er det terroren der har fundet vej til Danmark, og er det en tilfældighed at det er forsvarsministeren der bliver ramt? Martin og hans hold bliver sat på drabet, men det er svært at få efterforskningen til at glide problemfrit, når PET også er inde over sagen og ikke vil samarbejde. Tingene bliver kompliceret yderligere, da sagen også sætter politiske fingeraftryk.

Så god fornøjelse, eneste anke er at bogen er hurtigt læst 😉

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter