0 kommentarer

Det irske hotel af Maeve Binchy

af d. 5. oktober 2006
Info
 
Forfatter
Forlag
Genre
Sideantal

654

Udgivet

2001

ISBN

87-555-1401-4

Originaltitel

Firefly Summer

 

I den lille søvnige by Mountfern passer alle deres eget. Lige indtil en dag hvor en irsk-amerikansk entreprenør kommer til byen med ønsket om at skabe et smagsfuldt hotel. Byggeprojektet skal gennemføres på en grund, hvor en herskabelig villa engang lå.
Patrick O’Neill, som entreprenøren hedder, har gode intentioner, men i Mountfern bliver alt vendt op og ned. Ikke alt er for det bedste. Byggeriet møder modstand af dem der gerne så alt være som før og hjælper nogle skæbner frem som ellers ville skulle ud af byen for at nå frem.

Efterhånden som sommeren går og hotellet bygges, skabes nye venskaber og tragedier undervejs. Især fordi O’Neill har en helt anden ide om hvordan der er i en lille by i Irland, end hvad der rent faktisk er tilfældet.

Endnu engang serverer Maeve Binchy en oprigtig historie om de små skæbner i de byer som ikke besøges så tit af omvæltninger. Sproget er som altid flydende. Historierne hænger fint sammen og ikke alt er fryd og gammen. Menneskerne er i fokus endnu engang.

 

Lån bogen på Bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter