0 kommentarer

Den usynlige vogter af Dolores Redondo

af d. 3. juni 2015
Info
 
Sideantal

440

Udgivet

2015

ISBN

978-87-93166-35-6

Originaltitel

El guardián invisible

Udgave

1. udgave

 

Et to meter højt dyr/menneske, en skikkelse som nogen få mener at have set, et overnaturligt væsen som måske/måske ikke findes. En basajaun kaldes denne skovens vogter, der passer på naturen og hjælper folk i nød.
Den fylder en hel del i denne historie, men den er nok slet ikke virkelig.

Vi følger en politikommissær, der skal opklare en række mord på nogle unge kvinder. Mordene er begået på en speciel måde, og særligt den kage der efterlades sammen med ligene er interessant. Det er en speciel type kage som er kendetegnene for egnen.

Politikommissæren vender hjem til sin barndomsby og omegn for at hjælpe med at opklare disse mord. Men det er ikke nemt for kommissæren at vende hjem, da hun selv har været udsat for voldsomme oplevelser som barn.

Politikommissæren og hendes mand ønsker sig samtidig et barn, men det er som om naturen bare er imod dem. Overvejelser om kunstig befrugtning er oppe og vende, men mon ikke det hele falder på plads, når først der ikke er stress på længere?

Det er en barsk opgave at opklare disse mord, da det viser sig at være i nærmeste familie til politikommissæren at morderen kan findes, og der er mange onde ord imellem familiemedlemmerne.

Dette er en debut for forfatteren, og den er bare i orden. Man kan ikke gætte hvem der står bag mordene, man føler sig fanget fra side et og kan nærmest ikke slippe bogen igen, før man er nået til vejs ende. Den er velskrevet, spændende og rammer flere steder på følelsesregistret.

Kan helt sikkert kun sige, at er man krimifan, så skal den læses!

 
Lån bogen på Bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter