0 kommentarer

Den umagiske 3: Slave i spøgelsesilden af Christopher Golden & Thomas E. Sniegoski

af d. 12. maj 2008
Info
 
Sideantal

230

Udgivet

2008

ISBN

978-87-626-0220-5

Originaltitel

OutCast: Ghostfire [w/Tom Sniegoski]

 

Bogen starter med at Timothy er i gang med at afprøve en prototype til sin nye opfindelse “tunnelgraveren” som Det magiske Parlament har bedt ham om at designe. Det magiske Parlament skal bruge tunnelgraveren til at udvinde en metal art kaldet malleum, der ikke kan udvindes med magi, og metallet skal bruges til forsvaret mod drageracen wurmerne, som er ved at bryde igennem det magiske forsvar mellem de to verdener.
Han tager af sted sammen med en ekspedition til stedet, hvor de skal udvinde malleum, men om natten angribes hans ven Leander Madox, og han bliver alvorligt syg, så Timothy og navigationsmagikeren Kaifes må tage tilbage med ham, for at finde en Healer.
På vej tilbage vågner Leander dog, og angriber Timothy og Kaifes, og smider dem ud fra den flyvende karet, men både Timothy og Kaifes overlever. Både Timothy og Kaifes har en mistanke om, at Leander bliver styret af en mørk magiker, og derfor må de skynde sig tilbage og advare det magiske parlament før Leander gør nogen form for skade.

Jeg kan godt lide bogen, fordi den er sjov, og fordi den er spændende. Og så kan jeg godt lide det magiske univers, og hvordan Timothy på en måde er det magiske nulpunkt, på den led, at han ikke kan udføre magi eller blive påvirket af det. Jeg syntes at bogen er en god fortsættelse, og er ligeså god som de andre bøger i serien.

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter