0 kommentarer

Den store djævlekrig 3: Den forkerte død af Kenneth Bøgh Andersen

af d. 15. juni 2009
Info
 
Sideantal

321

Udgivet

2009

ISBN

978-87-638-1072-2

 

Jeg er blevet fuldstændig grebet af Kenneth Bøgh Andersens serie “Den store djævlekrig”, hvor bind 3 “Den forkerte død” for nylig er udkommet.

Hovedpersonen er drengen Filip, som på trods af at han er yderst artig i første bog endte i Helvede. Her blev han heldigvis gode venner med bl.a. Lucifer og kunne vende tilbage til sit menneskeliv. I bind 2 måtte han dog igen til Helvede, denne gang for at hjælpe Døden med at få sin terning tilbage.

Da bind 3 starter, er Filip hjemme igen og hverdagen er god, så Filip er nogen gange ved at glemme sin tid i Helvede. Men så en dag bliver hans tidligere plageånd Søren kørt ned, og det går op for Filip, at det er hans skyld, så Filip må endnu en gang tilbage til Helvede for at rette op på fejlen.

I Helvede er alt desværre langt fra rosenrødt. En masse djævle er stukket af for at slutte sig til Filips gamle fjende Aziel, der ønsker at smide Lucifer af tronen i en kæmpe krig. Heldigvis er Satina og andre af Filips venner der stadig, og med lidt hjælp fra dem kommer han denne gang både i Himlen og til Hades.

Ligesom i de foregående bind formår Kenneth Bøgh Andersen at fortælle en god historie i et anderledes univers. Han holder ligevægten mellem humor og lidt uhygge, og personerne udvikler sig hele tiden fremad. Slutningen er en rigtig cliffhanger, så nu håber jeg bare, at bind 4 er lige på trapperne.

De to første bind i serien hedder: ”Djævelens lærling” og ”Dødens terning”.

Lån bogen på Bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter