0 kommentarer

Asyl af Liad Shoham

af d. 7. april 2015
Info
 
Forfatter
Genre
Sideantal

394

Udgivet

2014

ISBN

978-87-92845-88-7

Originaltitel

Asylum

 

Det er nævnt af andre at bogen er ligeså god som de bøger Jussi Adler Olsen spytter ud på stribe. Det kan jeg ikke hverken be- eller afkræfte da jeg ikke har læst Jussis bøger. Men jeg kan vurdere den som en krimi på linie med mange andre krimier.

Vi møder Michal der er meget engageret i sit frivillige job med at hjælpe flygtninge. Hun er utrolig idealistisk og vil gerne gøre meget mere end hvad hun reelt har mulighed for.

Da hun findes gennemtævet, mishandlet og livløs skal det selvfølgelig opklares hvem der står bag.

Anat er politikommisær og kommer til at stå for drabssagen. Sin første af slagsen vel at mærke. Og mistanken falder jo selvfølgelig hurtigt på en af de asylansøgere Michal har haft med at gøre. Men der er noget der ikke stemmer. Ligesom der er noget der ikke stemmer da en afrikaner står frem og tilstår mordet.

Vi møder også Gabriel der er dygtig til at tegne og som prøver at finde et ståsted i livet. Han vil gerne videre ovenpå den mishandling han selv har været igennem samt videre ovenpå tabet af sin søster som er blevet dræbt… eller er hun?

Bogen er velskrevet med enkelte stavefejl, der godt måtte have været rettet, men de er til at leve med. Den er fangende fra første side og man bliver nysgerrig for at finde ud af hvem der står bag det hele.

Det er dog ikke en bog som skiller sig specielt ud, men der er alligevel en god historie at komme efter. Så er man til spænding, krimi og en hurtig læst bog så er denne lige sagen.

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter