NYESTE
Født:
1948, USA

William Gibson

Siden 1968 bosat i Vancouver, Canada.

Bibliografi

1984  Neuromantiker

1993  Count Zero

1993  Mona Lisa overdrive

1995  Johnny Mnemonic og andre historier

1996  Virtual light

1998  Idoru

2003  Mønstergenkendelse

 

Neuromantiker af William Gibson

af Jens Markvardsend. 5. november 2018
I en eller anden fremtid møder vi den udbrændte datacowboy Case. Han opholder sig i den japanske by Chiba, overlever på stoffer og kriminalitet. Bare den sidste måned har han myrdet to af gadens suspekte eksistenser. Før var han en af verdens bedste datacowboys, men en tidligere arbejdsgiver snuppede ham midt i et tyveri og […]