NYESTE
Født:
1933, Zambia

Wilbur A. Smith

Født og opvokset i Zambia.

“De gæve og de gale” er også udgivet på dansk som “Flammer over floden”.

Bibliografi

1964  Når løven jager

1965  Mørket under solen

1966  Torden over landet

1968  De gæve og de gale

1970  Guldminen

1971  Diamantjægerne

1972  Solfuglen

1974  Ørneflugt

1975  Tigerens øje

1976  Slugten

1977  I løvens spor

1978  Grådig som havet

1979  Forræderi på højt plan

1980  Stenfalkens land

1981  Når falkene flyver

1982  Falkene vender tilbage

1984  Leoparden jager i mørke

1985  Den brændende kyst

1986  Magtens sværd

1987  Vredens land

1989  Ingen kender dagen

1990  Rævens bytte

1991  Elefanternes sang

1993  Flodguden

1995  Den syvende skriftrulle

1997  Rovfuglene

1999  Monsun

2001  Magiens mester

2003  Blå horisont

2005  Solens sejr

2007  Den 11. plage

2011  Afrikas horn

 

Afrikas horn af Wilbur A. Smith

af Dipyd. 27. oktober 2011
Hazel Bannock er ejer af et olieselskab, som hun har arvet efter sin mand. Hazel og hendes datter Cayla er på cruise i det indiske ocean. Datteren studerer kunst i Paris, her har hun mødt en mand som hun forelsker sig i og skaffer job ombord på deres yacht uden sin mors vidende. På turen […]

Torden over landet af Wilbur A. Smith

af Dipyd. 26. juli 2009
Dette er anden bog i Wilbur Smiths serie om Courtney familien. Vi starter med at følge Sean Courtney, som stadig har følgeskab af sin gode ven og tjener zulu-krigeren Mbejane. Sean vender hjem med en værdifuld last af elfenben efter at have været væk fra al civilisation i flere år, han er derfor ikke klar […]

Når løven jager af Wilbur A. Smith

af Dipyd. 28. juli 2008
Denne bog er den første i Courtney-serien. Sean og Gerrick er brødre og vokser op på farmen Theunis Kraal hos deres strenge men retfærdige far Waite og deres blide mor Ada. Vi følger de to meget forskellige drenges opvækst og derefter følger vi Sean i hans voksenliv. Sean har mod på livet og er ikke […]

Mørket under solen af Wilbur A. Smith

af Dipyd. 23. juli 2008
Bruce Curry er lejesoldat i Katangas hær. Han får til opgave at drage dybt ind i den afrikanske jungle for at hente en stor gruppe af folk, som er strandet i en lille mineby. Der er morderbander på vej til området og det bliver derfor en kamp på tid, for at nå frem og væk […]

Blå horisont af Wilbur A. Smith

af Veimerd. 26. juni 2008
Der er gået næsten 20 år siden vi slap Courtney-familien. Tom og Dorian har bosat sig i Sydafrika og er blevet ganske velhavende handelsmænd. De har hver en søn, Jim og Mansur. En dag kommer et fangeskib til kapstaden hvor de bor, med kvindelige fanger ombord. Her ser Toms søn Louisa, der er i lænker. […]

Monsun af Wilbur A. Smith

af Veimerd. 26. juni 2008
Hal Courtney er tilbage denne gang med sine 4 sønner William, Tom, Guy og Dorian. Hal Courtney bor på High Weald i Plymouth. En dag bliver han af kongen bedt om at sejle ud med to skibe for at tilintetgøre de frække pirater der stjæler engelske handelsskibe. 3 af hans sønner, Tom, Guy og Dorian, […]