NYESTE
Født:
1944, Danmark

Vibeke Vasbo

Født Roesdahl i Tandslet, Als, Danmark.

Bibliografi

1976  Al den løgn om kvinders svaghed

1980  Måske har jeg haft en anelse (digte)

1984  Miraklet i Amalfi

1991  Hildas sang. Historisk roman fra 600-tallets England

2004  Artemis. Beretning om en kat

2008  Der mangler en sang om solsorten

 

Der mangler en sang om solsorten af Vibeke Vasbo

af mariemaried. 26. maj 2008
En efterårsdag i 1944 ligger Anna i sin barnevogn og kigger op mod himlen. Hun undres over alle de ting hun ser samtidig med, at hun længes efter, at moderens varme hænder skal tage hende op. Annas forældre er begge læger i Sønderjylland, og mens faderen henter skandinaviske krigsfanger hjem i de hvide busser, passer […]