NYESTE
Født:
1957, Danmark

Ulrik T. Skafte

Skafte rejste efter eget udsagn ud i verden med bla. Nexø’s Pelle Erobreren som åndelig bagage, særligt til ulande, men nu bor han i Århus.

Debuterede i 1986 som forfatter. Skribent med fokus på børn og unge, men også med et par digtsamlinger bag sig. Udarbejder desuden oplysningsmateriale til bl.a. Mellemfolkeligt Samvirke, og arbejder som freelancejournalist for landsdækkende dagblade, magasiner og fagblade.

Bibliografi

1986  Søren i tyvehullet (børnebog)

1987  Da Joakim ikke turde gå udenfor (børnebog)

1988  Nitchi og kæmpen (børnebog)

2009  Buster Baktus – Den store vaskehænderbog (børnebog)

2011  Der findes hunde… (billedbog)

2012  En syg historie om en rask dreng (billedbog)

 

En syg historie om en rask dreng af Ulrik T. Skafte

af Susanne Hilligsø Sørensend. 3. juni 2013
Da syge historier er meget velkomne her, måtte jeg straks skaffe denne børnebog, og læse den for poden. Forsideillustrationen lod nok ane, hvad der var tale om, idet drengen her står med sit superskjold og får gæslinger, røde hunde og får til at prelle af som vand på en gås. Men ak! Historien om Asle […]

Der findes hunde… af Ulrik T. Skafte

af Christina Andersend. 28. april 2012
“Der findes hunde..” er en brugsbog for de mindste om hunde og hvordan man omgås hunde. På hvert opslag præsenteres en hund med et fremtrædende karaktertræk. Der findes for eksempel “fjollede hunde.. som du kan lege og tumle med dagen lang” eller “Der findes hunde, der gør.. når de skal passe på huset eller hører […]

Buster Baktus – Den store vaskehænderbog af Ulrik T. Skafte

af Susanne Hilligsø Sørensend. 7. december 2011
Mikkel kan ikke lide at vaske hænder, så indtil den skæbnesvangre dag, hvor hele børnehaven lægges øde på grund af hans dårlige hygiejne kan Hilda Host, Buster Baktus, Thilde Ørepine, Teo Tyndskid og alle de andre klamme gutter og gutinder muntre sig i hans kølvand. Men heldigvis får Mikkel lært, hvordan man skal vaske hænder […]