NYESTE
Født:
1955, England

Tony Parsons

Født i Essex England.

Arbejdede på Gordon’s gin distillery og som journalist for NME (New Musical Express). Arbejder som freelancejournalist for diverse aviser.
Gift for anden gang, har en søn og bor i England.

Bibliografi

1991  Man or wife*

2002  Mand og dreng

2003  Syng for mig, Sinatra

2004  The family way*

2005  Stories we could tell*

2007  My favorite wife*

2009  Starting over*

2009  Starting over*

2015  Syv små soldater

 

Syv små soldater af Tony Parsons

af nordstrandend. 19. april 2015
På engelsk hedder denne bog “The Murder Bag” – men jeg er meget mere vild med den danske “Syv små soldater” – der fik mig til at tænke på ” Ti små cyklister”. (og så var der ni …). Bogen er første bind i en ny serie – og vi bliver introduceret til kriminalbetjent Max […]

Mand og dreng af Tony Parsons

af Jette S. F. Holstd. 14. september 2009
Harry er en succesfuld tv-producer tæt på de 30. Han er lykkelig gift med Gina, og sammen har de sønnen Pat på 4 år. Alt er idyl og harmoni, indtil Gina finder ud af, at Harry har været i seng med en producerassistent. Uden et øjebliks tøven forlader hun ham, for efter hendes mening er […]