NYESTE
Født:
1953, USA
Fotograf:
Jessica Hills

Tess Gerritsen

Uddannet læge, nu fuldtidsforfatter.

Bor i Maine, USA

Bibliografi

1993  Presumed Guilty *

1996  Iskold høst

1996  Keeper of the Bride *

1996  Stolen *

1997  Life Support *

2001  Kirurgen

2002  Lærlingen

2003  Synderen

2004  Dobbeltgængeren

2005  Skindød

2006  The Mephisto Club *

2007  The Bone Garden *

2008  Keeping the Dead *

2010  Ice Cold *

2011  The Silent Girl *

2012   Last to Die *

2014  Dø igen

*) Ikke udgivet på dansk

 

 

Dobbeltgængeren af Tess Gerritsen

af Vibeke Holm Andersend. 1. december 2017
En ny pige i klassen, Alice, som er udsat for mobning, bliver glad, da hun en dag bliver inviteret med hjem til en klassekammerat – som imidlertid ikke er så venlig, som han lader. Han har inviteret hende med hjem, fordi hun skal være hans næste eksperiment – han vil undersøge, hvor længe det varer […]

Synderen af Tess Gerritsen

af tanjasend. 19. januar 2017
Synderen er en Rizzoli og Isles krimi. I samme serie er tidligere udkommet “Kirurgen” og “Lærlingen” To nonner er blevet brutalt overfaldet inden for klosterets mure. Den ene overlever ikke. Den anden bringes hårdt kvæstet og dybt bevidstløs til hospitalet. Umiddelbart er der intet motiv til det voldsomme overfald, og politiet er fuldstændig på bar […]

Dø igen af Tess Gerritsen

af Vibeke Holm Andersend. 8. februar 2016
Vi følger en gruppe turister, der er på safari i Botswana. De er taget på et rigtigt eventyr i vildmarken – under ordnede forhold – hvor de sammen med deres 2 guider kører rundt, fotograferer, laver mad over bål, og sover i telte. Om natten holder en af guiderne vagt for at beskytte turisterne mod […]

Kirurgen af Tess Gerritsen

af Vibeke Holm Andersend. 24. marts 2015
“Kirurgen” er en gal morder, der er på spil i Boston. Han mishandler og dræber kvinder – først skærer han deres livmoder ud, mens de stadig er i live, derefter dræber han dem. Alle hans ofre er kvinder, der tidligere har været udsat for voldtægt. Hans arbejde udføres præcist som en kirurg – er det […]

Last to Die af Tess Gerritsen

af nordstrandend. 14. december 2012
Tess Gerritsen kan sit kram – fange læseren fra første side – bygge en historie op i spændende kulisser – få læseren til at tro man har styr på det – for så at dreje skrapt til venstre og afsløre et helt anderledes plot. Kulissen er en kostskole – langt ude i en skov – […]

The Silent Girl af Tess Gerritsen

af nordstrandend. 26. august 2011
Chinatown, illegale indvandrere, hemmeligheder og urgamle traditioner er nogle af ingredienserne i Tess Gerritsens nye krimi. Bogen starter sådan her: “All day, I have been watching the girl. She gives no indication that she’s aware of me, although my rental car is within view of the street corner where she and the other teenagers have […]