NYESTE
Født:
1967, Danmark

Synne Garff

Cand. phil. i italiensk med speciale i italiensk terrorisme under den kolde krig.

Tidligere studievært på DR og TV2. Arbejder som freelanceskribent. Har desuden gernfortalt biblen i “De Mindstes Bibel” (2007) og udgivet interviewbogen “Mit andet liv” (2004).

Bibliografi

2002  Græskarbanden (børnebog) 

2003  Græskarbanden – mystik på slottet (børnebog) 

2004  Græskarbanden går under jorden (børnebog) 

2005  Græskarbanden på gyngende grund (børnebog) 

2006  Græskarbanden med på noderne (børnebog) 

2007  Fjendeland

2009  Lystens labyrint

 

Lystens labyrint af Synne Garff

af nordstrandend. 8. juni 2010
Amalie skal skrive et speciale om prostitution og bliver i den forbindelse fortrolig med det københavnske bordelmiljø, hvor hun får stor indsigt i de prostitueredes forhold, både som escortpiger, som gadeprostituerede og som luksusludere. Amalie møder her blandt andet – den enlige mor, der prostituerer sig selv for at skaffe sine børn mad på bordet […]

Lystens labyrint af Synne Garff

af Ulla Weishauptd. 1. juli 2009
I denne roman føres vi gennem det københavnske prostitutionsmiljø. Vores guide er den sociologistuderende Amalie, der har valgt at skrive speciale om prostitution og i den forbindelse tager på feltarbejde i miljøet. Vi bliver præsenteret for alt lige fra gadeluderen til de fine bordeller med ordnede forhold, over trafficing og barske bagmænd. Vi møder også […]

Fjendeland af Synne Garff

af Stig Jd. 1. september 2007
I forbindelse med at den amerikanske præsident skal besøge Danmark, planlægger en gruppe internationale terrorister at bortfører præsidenten for åben skærm. Hovedpersonen Sofie Valeur er studievært og får til opgave at dække besøget af den amerikanske præsident. Det er selvfølgelig en drøm, men i Valeurs tilfælde udvikler det sig til en gyser af de helt […]