NYESTE
Født:
1955, Danmark

Sven Ørnø

Dansk forfatter.

Født i Aarhus, men opvokset i Helsingør. Cand.mag. fra Københavns Universitet i litteraturvidenskab og engelsk. Han er desuden også musiker.

Bibliografi

1991   Væk, væk, væk (noveller)

1992   Picassos aber

1997   Et andet sted (noveller)

1999   En lille lort med fregner (erindring)

1999   De syv ildofre eller Hvordan Poul lærte Laudrup-finten

2001   Syv bekendelser om mord (noveller)

2002   Hr. Peder og Roselil (i samarbejde med Bodil Alling og Martin Ringsmose)

2012   Dyndhåb

 

En lille lort med fregner af Sven Ørnø

af nordstrandend. 11. januar 2016
En samling muntre og friske fortællinger om Sven Ørnøs barndom i Helsingør, hvor han sammen med vennen Knud voksede op i 1960’erne. Sven Ørnø fortæller om livet set fra en drengs synspunkt, om familien, skolen og alle drengestregerne. Jeg følte mig godt underholdt og smålo også flere steder undervejs, og selvom jeg er lidt yngre […]