NYESTE
Født:
1940, England

Susan Moody

Susan Elizabeth Moody. Født og opvokset i Oxford, England.

Stedmor til Kronprinsesse Mary.
Skriver også under pseudonymerne: Susannah James og Susan Madison.

Læs mere her.

Bibliografi

1984  Penny Black *

1984  Penny Dreadful *

1985  Penny Post *

1986  Penny Royal *

1988  Penny Wise *

1989  Penny Pinching *

1990  Penny Saving *

1990  Playing With Fire *

1991  Hush-a-bye *

1993  House of Moons *

1993  House of Moons *

1993  Love Over Gold *

1993  Takeout Double *

1994  Den italienske have

1994  Grand Slam *

1995  King of Hearts *

1995  Misselthwaite *

1996  Doubled in Spades *

1997  Sacrifice Bid *

1998  Dummy Hand *

1998  Faldne engle

2000  Håbets farve

2002  The Hour of Separation *

2003  Rør himlen

2006  Kirstens breve

2007  Skæbnesommer

 

  *) Ikke udgivet på dansk

 

Faldne engle af Susan Moody

af Dipyd. 11. februar 2012
Bogens hovedperson Flora har haft en trist barndom. Flora og lillesøsteren Georgie er opdraget af deres mor, som tilsyneladende har brugt Flora som syndebuk pga. sit forliste forhold til pigernes far. Flora har følt sig totalt uelsket og har derfor fået sår på sjælen som har fulgt hende ind i voksenlivet. Flora er overbevist om […]

Faldne engle af Susan Moody

af nordstrandend. 6. februar 2009
“Blod overalt. Det er en sætning man ofte hører og læser. Folk siger: “Der var blod overalt”, men de mener det ikke bogstaveligt, ikke blod OVERalt. Men den morgen, da hun gik ind i stuen, var det, hvad hun så. Blod overalt”. Sådan starter historien, snart efter med tilføjelsen – ” .. Det gruopvækkende ved […]