NYESTE
Født:
1942, England

Susan Hill

Født i Scarborough ved nordøstkysten af Yorkshire England.

Hun har studeret engelsk på King`s College, London University. Arbejdede fem år for en avis i Coventry. Siden 1990 bosat med sin familie på en gård i North Cotswold.

Bibliografi

1961  The Enclosure *

1963  Do Me a Favour *

1968  Gentleman and Ladies *

1971  A Change for the Better *

1971  Strange Meeting *

1972  I`m the King of the Castle *

1972  The Albatross and other stories (noveller) *

1972  The Bird of Night *

1973  In the Springtime of the Year *

1974  A Bit of Singing and Dancing (noveller) *

1975  The Cold Country and other plays (radiospil) *

1981  The Ramshackle Company (skuespil) 

1982  The Magic Apple Tree (biografi) *

1983  The Woman in Black – A Ghost Story*

1984  One Night at a Time (børnebog) *

1985  Farvel, onde drømme (børnebog) 

1985  Jeg er konge på slottet (børnebog) 

1985  Mother`s Magic (børnebog) *

1987  Can it be True ? (børnebog) *

1989  Susie`s Shoes (børnebog) *

1990  Ferdinand Sukkerdal (børnebog) 

1990  I Won`t Go there Again (børnebog) *

1990  I`ve Forgotten (børnebog) *

1990  Stories from Codling Village (børnebog) *

1991  Air and Angels *

1991  Pirate Poll (børnebog) *

1991  The Glass Angels (børnebog) *

1992  The Mist in the Mirror *

1993  Det derude (børnebog) *

1993  Mrs. de Winter : fortsættelsen af Daphne du Mauriers Rebecca

1994  King of King`s (børnebog) *

1997  Listening to the Orchestra (noveller) *

1997  The Service of Clouds*

2003  The Boy who Taught the Beekeper to Read (noveller) *

2005  De rene af hjertet

2006  Mørkets farer

2007  Mørket i et hjerte

2008 The Beacon *

2008  The Vows of Silence *

2018  The Comforts of Home *

 

  *) Ikke udgivet på dansk

 

The Comforts of Home af Susan Hill

af avnond. 19. maj 2019
Jeg holder meget af at læse krimalromaner fordi de onde får deres straf og ofrene får en form for retfærdighed. Nu har jeg ikke læst alle 9 bøger i Simon Serrailler serien, men i disse bøger er det ikke altid at det hele bliver opklaret. Denne bog starter med at Simon er på hospitalet efter […]

Mørkets farer af Susan Hill

af avnond. 1. juli 2011
Døden er en naturlig afslutning på livet, men døden kan være voldsom, kriminel, forventet eller pludselig. Døden og de døende er underlagt lægen hvis det er tale om sygdom eller politiofficeren, hvis det er voldeligt og kriminelt. Denne bog handler om hvordan døden influerer på de efterladte i familien, men også på lægen, præsten og […]

The vows of silence Af Susan Hill

af avnond. 1. juli 2009
Dette er en Simon Serrailler kimi, nummer 4 i rækken; Simon er politikommissær, der er blevet forfremmet til en afdeling, som tager sig svær kriminalitet. Der er en morder løs, som myrder nygifte kvinder og der skal være bryllup med kongelige gæster – Charlie og Camilla kommer. Men Simon finder morderen. Temaet i denne bog […]

Mørket i et hjerte Af Susan Hill

af avnond. 1. juli 2009
Dette er den først af fire bøger (indtil nu) som foregår omkring familien Serrailler, der i adskillige generationer har været læger, det er far og mor også, men de er gået på aktiv pension. De har fire børn hvoraf 2 er læger og det sorte får Simon (Si) som er jurist der er blevet kriminalkommissær […]

De rene af hjertet Af Susan Hill

af nordstrandend. 1. juli 2009
Det var mit første bekendtskab med Susan Hill og kriminalinspektør Simon Serrailler, så jeg gik i gang med romanen uden forudindtagede forventninger. Bagsiden lokkede med en kriminalgåde bygget op omkring enhver forældres mareridt, nemlig en lille drengs forsvinden i en engelsk landsby. Romanen er en blanding af løsningen af denne kriminalgåde samtidig med at den […]