NYESTE
Født:
1952, USA

Susan Carroll

Susan Coppula født 1952 i U.S.A.

Skriver under eget navn og under navnene Susan Carroll and Serena Richards. Har en universitetsgrad i engelsk med en overbygning i historie fra University of Indiana.
Skrevet under navnet Susan Coppula: Winterbourne, Shades of winter og Avenging Angel.
Skrevet under navnet Serena Richards: Masquerade, Escapade og Rendezvous 

 

Læs mere her.

Bibliografi

1986  The Lady Who Hated Shakespeare *

1987  The Sugar Rose *

1987  Winterbourne *

1988  Brighton Road *

1988  Shades of winter *

1989  Masquerade *

1990  The Bishop’s Daughter *

1991  Avenging Angel *

1991  Escapade *

1991  Rendezvous *

1991  The Wooing of Miss Masters *

1992  Christmas Belles *

1992  Mistress Mischief *

1993  Miss Prentiss and the Yankee *

1993  The Valentine’s Day Ball *

1994  Black Lace and Linen *

1994  Love Power *

1995  The Painted Veil *

1997  Parker and the Gypsy *

1998  The Bride Finder *

1999  The Night Drifter *

2001  Midnight Bride *

2005  Kurtisanen

2005  Mørkets dronning

2006  Sølvrosen

2007  The Huntress *

 

*) Ikke udgivet på dansk

 

 

Sølvrosen af Susan Carroll

af Majad. 19. juni 2009
Miribelle er den yngste søster af tre. Hendes ældre søstre, Ariane og Gabrielle, er hver især blevet gift og er lykkelige, men Miri har endnu ikke slået sig til ro, og selvom hun har haft en trofast bejler gennem de sidste 10 år, har mindet om en anden mand holdt hende fra at gifte sig […]

Mørkets dronning af Susan Carroll

af Majad. 16. juni 2009
I 1500-tallet var 21-årige Ariane Cheney lige blevet Frue af Belle Île efter sin mors død og sin fars afrejse. Sammen med øen Belle Île, dets beboere og slottet Belle Refuge, har Ariane også fået ansvaret for sine to yngre søskende, Gabrielle og Miribelle. Og Ariane har tænkt sig at beskytte dem fra alt ondt […]

Kurtisanen af Susan Carroll

af Majad. 16. juni 2009
I “Mørkets Dronning” mødte heksen Ariane sin ægte kærlighed i form af en stædig greve. Der er nu gået tre år, årstallet er nu 1575, og Arianes lillesøster, Gabrielle Cheney, er flyttet fra sin søster og deres trygge skjulested på Belle Île og er flyttet til Paris for at søge det hun ønsker sig allermest; […]

Mørkets dronning af Susan Carroll

af mariemaried. 9. april 2008
“Mørkets dronning” foregår i Frankrig i 1500-tallet, i en tid med store forandringer i landet. Voldsomme religionskrige splitter befolkningen, hvor det er vigtigt at have den rette religion og ikke skille sig for meget ud. Romanens hovedperson er Ariane Cheney, der bor med sine 2 yngre søstre i Bretagne. Hun er en “vis kvinde”, der […]

Kurtisanen af Susan Carroll

af mariemaried. 9. april 2008
“Kurtisanen” er 2.del af Susan Carrolls fortælling om de 3 Cheney søstre i 1500 tallets Frankrig. Hvor etteren “Mørkets dronning” fulgte storesøster Ariane, er det nu den mellemste søster Gabrielle, der er hovedperson. Gabrielle er efter uoverensstemmelser med Ariane rejst fra deres hjem og bor nu i Paris, hvor hun arbejder ved hoffet som kurtisane. […]

Sølvrosen af Susan Carroll

af mariemaried. 7. maj 2007
Her kommer så 3. bog i serien om de 3 Cheney søstre i 1500 tallets Frankrig. I “Sølvrosen” er det nu den yngste søster Miri vi følger i hendes kamp mod en ny ondskab, der truer landet. Miri bor som den eneste søster på Belle Iles, familens ø, da hendes to ældre søstre er på […]