NYESTE
Født:
1976, Danmark

Stine Bolther

Født og opvokset i Kalundborg. Bor i København.

Uddannet journalist. Arbejder på Ekstra Bladet som kriminalreporter.

Bibliografi

2006  Drabschefen (biografi)
2009  Hævn
2010  Det perfekte mord : danske giftmordere (faglitteratur)
2012  Drabschefen – nye sager (biografi)
2020 For barnets bedste (sammen med Line Holm)

 

For barnets bedste af Line Holm og Stine Bolther

af Vibeke Holm Andersend. 13. september 2020
Vi befinder os i januar 2020, da der sker et mord i København. En hundelufter finder en tidlig morgen Røde Kors’ generalsekretær myrdet. På hans hud er der ridset et symbol, som er en slags signatur for morderen. I prologen sker der et mord på en ung kvinde – også hun får ridset et symbol […]

Hævn af Stine Bolther

af Dipyd. 12. juni 2009
Bogen starter med mordet på Danmarks justitsminister og hans kone. Mordet er meget bestialsk og morderen har virkelig forstået at pine sine ofre i lang tid, dermed ledes tankerne hos efterforskerne hurtigt hen på at morderen har hadet sine ofre. Offentligheden lægger pres på politiet og forlanger nærmest sagen opklaret med det samme. Kriminalreporter Lise […]