NYESTE
Født:
1923, Sverige

Stig Dagerman

Forfatter og journalist. Var en af samtidens største svenske forfattere.

Tog sit eget liv i 1953 efter en at have lidt af depressioner i flere år.

Bibliografi

1945  Slangen

1946  De dømtes ø

1947  Efterår i Tyskland

1948  Brændt barn

1949  Den dødsdømte

 

 

De dømtes ø af Stig Dagerman

af nordstrandend. 17. januar 2017
Denne bog er endt et helt forkert sted – hos mig! Det er en overvældende samling af ord og billeder, der befolker din fantasi så meget, at det er svært at holde fokus på handlingen. Bogen udkom første gang i 1946 på svensk og er nu udkommet på dansk – 70 år efter. Det er […]