NYESTE
Født:
1950, Danmark

Stig Colbjørn Nielsen

Bor i Jordhøj nær Slangerup. Er selvlært smed og har egen gammeldags landsbysmedje.

Har både uddannet sig indenfor historie, ledelse og har også togføreruddannelse.

Bibliografi

2010  Relationer (digte)

2011  Øjeblikkenes melodi (digte)

2011  Mellemrum (digte)

2013  Øjeblikkene (digte)

2013  Stilhedens melodi (digte)

2014  Italienske billeder (digte)

2014  Astrið – når lyset skifter

2014  Sindets stjerner (digte)

2015  Skæbnen rider tølt (fortællinger)

2017  Bare en mand, sådan set

2017  Den blå cikorie (digte)

 

Bare en mand – sådan set af Stig Colbjørn Nielsen

af Splintd. 23. august 2017
Her er et dejligt sprog i denne roman. Hele vejen igennem er man suget ind i bogen og det sætter jeg personligt stor pris på. At jeg så måske gerne så at skriften var lidt større det er en anden sag. Bogen fanger også selv om jeg i starten ikke helt forstod hvad den egentlig […]

Den blå cikorie af Stig Colbjørn Nielsen

af Splintd. 22. juli 2017
Digte. Kunst. Billeder. Lidt af det hele i denne bog er hvad man støder på. De forskellige ting fletter ind i hinanden og danner en symbiose. Men dette er godt nok ikke lige nemt at gå til. Især ikke hvis man ikke er vant til at læse og tolke digte og sammensætte det med kunstens […]