NYESTE
Født:
1956, Danmark

Steffen Jacobsen

Bor i Birkerød.
Overlæge, dr.med.
Har desuden skrevet bogen FAR! (1999).

Læs mere her.

Bibliografi

2008  Passageren

2010  Den gode datter

2011  Når de døde vågner

2013  Trofæ

2017  Da jeg blev døden

2018  Ghostwriter

2018  Hvis De lige vil sidde helt stille, frue, dr. Jacobsen er ny på afdelingen

 

Ghostwriter af Steffen Jacobsen

af Lars Poulsend. 20. december 2018
Bogen starter med et brag, der kun tager til i styrke efterhånden som bogens sider vendes. På en parkeringsplads i Nordsjælland sidder direktøren for et af verdens førende medicinalfirmaer død i sin bil. Få kilometer derfra ligger den ghostwriter, som skulle skrive hans biografi, skudt gennem hovedet. Politikommissær Lene Jensen sættes på sagen, der involverer […]

Trofæ af Steffen Jacobsen

af Lars Poulsend. 25. marts 2017
Selv om plottet på alle måder er usandsynligt, utroværdigt og virkelig langt ude, er det på en eller anden måde okay alligevel. “Trofæ” er en krimi og en spændingsroman, og så må det godt være lidt langt ude. Det er vel egentlig det jeg forventer af genren. Elisabeth Caspersen er den grotesk rige arving til […]

Trofæ af Steffen Jacobsen

af Ulla Weishauptd. 1. april 2013
We Will we Will rock You …! For mange en fantastisk sang af Queen, for andre indikerer den sammenhold og for nogle helt specielle indikerer den død…. Elisabeth Caspersens far er lige død og i hans pengeskab finder hun en DVD med en stump af en jagt scene. Da der er tale om en jagt […]

Trofæ af Steffen Jacobsen

af Dipyd. 22. februar 2013
Elisabeth Caspersen er en utrolig rig arving til et stort dansk firma. Efter hendes fars død finder hun dog en forfærdelig amatørfilm i hans pengeskab, som får hende til at tro at hendes far har myrdet uskyldige mennesker for sjov. Elisabeth hyrer derfor Michael Sander, som er en eksklusiv privatdetektiv, til at undersøge hvad der […]

Passageren af Steffen Jacobsen

af Vibeke Holm Andersend. 10. august 2008
Begrebet “Femi-krimi” er velkendt – hvis det mandlige modstykke findes, vil “Passageren” kunne passe i den kategori. Det er en bog med mange macho-mænd (og -kvinder også, såmænd). Bogens hovedperson, politikommissær Robin Hansen er én af dem. Han sættes på sagen, da Jacob Nellemann under en jagt bliver dræbt af en pil. Der er ellers […]