NYESTE
Født:
1967, Sverige

Simona Ahrnstedt

Psykolog, konsulent på magasinet Cosmopolitan, hvor hun rådgiver om parforhold.
Ahrnstedt kalder sig selv for Sveriges første og indtil nu eneste Romance-forfatter.

Bibliografi

2010  Ægtepagten

2012  Forpligtelser

2016  Løftet

2016  Arvingen

2017  Vovestykket

2018  Alt eller intet

2019  Kærlighedsmiraklet

2019  De skandaløse

 

Alt eller intet af Simona Ahrnstedt

af Tiad. 24. oktober 2019
En moderne kærlighedshistorie om at lære at elske sig selv og sin krop Lexia har haft en dårlig uge på arbejdspladsen, hvor alle de åleslanke perfekte kvinder tripper omkring. Reklamebranchen er hård, og Lexia har hørt, at der nærmer sig en fyringsrunde. Hvad der skulle have været en hyggelig veninde tur i byen, udvikler sig […]

Forpligtelser af Simona Ahrnstedt

af Tiad. 5. september 2019
Misforståelser, intriger og masser af romantik Simona Arhnstedt tager læseren tilbage til 1700-tallets Sverige, hvor en kvindes ære er afhængig af hendes uskyld og er altafgørende for ikke mindst kvinden men også for familiens ry. Markus Järv, også kaldet Jærven, er kongens højre hånd og en barbarisk koldblodig kriger, der ikke har meget tilovers for […]

Ægtepagten af Simona Ahrnstedt

af Line Holm Andersend. 27. marts 2012
Da jeg først læste, at ”Ægtepagten” kunne sidestilles med Jane Austens romaner var jeg overbevist om, at den var noget for mig. Og da jeg først kom i gang med den, havde jeg også store problemer med at lægge den fra mig igen! Velskrevet, og med en fængende historie – Helt sikkert værd at læse! […]