NYESTE
Født:
1960, England

Simon Beckett

Født i Sheffield i England. Har en mastergrad i engelsk. Spiller slagtøj i forskellige bands. Freelancejournalist siden 1992.
Gift og bor i Sheffield.

Bibliografi

1994  Fine Lines *

1995  Animals *

1998  Owning Jacob *

1997  Where There’s Smoke *

2006  Dødens kemi

2007  Skrevet i ild

2009  De dødes hvisken

2010  Den glemte grav

 

*) Ikke udgivet på dansk

 

Dødens kemi af Simon Beckett

af Christian Møgeltoftd. 1. oktober 2016
Brandgod krimi med sitrende spænding til sidste punktum. Efter sin kone og datters tragiske død flytter David Hunter til den lille, engelske flække Manham og får et roligt job som medhjælpende landsbylæge. Da en ung forfatterinde findes myrdet, og hendes lig er i et stadie af fuldkommen opløsning – fyldt med maddiker, spyfluer og andet […]

Skrevet i ild af Simon Beckett

af nordstrandend. 20. februar 2015
Den retsmedicinske antropolog David Hunter bliver kaldt ud til de Ydre Hebrider, da man har fundet et forkullet lig i et afsides liggende hus. Det mærkelige er, at huset ikke er brændt, og ligets hænder og fødder er intakte. Er der tale om fænomenet selvantændelse, eller ligger der en forbrydelse bag? Det er et lille […]

De dødes hvisken af Simon Beckett

af nordstrandend. 6. oktober 2009
Spænding fra første til sidste side – jeg glemte alt om vasketøj og andre trivialiteter, da jeg først havde sat mig til rette med “De dødes hvisken” – og læste den i ét stræk. Bogen er 3. bind i en serie om den britiske retsmedicinske antropolog David Hunter. Når man ikke har læst de to […]