NYESTE
Født:
1967, Danmark
Hjemmeside:
www.sigurdbarrett.dk

Sigurd Barret

Søren Sigurd Barrett (født 20. januar 1967) er en dansk pianist, entertainer, komponist og forfatter. Sigurd Barretts musik spænder over mange musikalske stilarter, og med sine optrædender på scener over hele landet og i særdeleshed i en række tv-udsendelser er han en markant person i dansk musikliv.

Bibliografi

1989  500 Debile Djokes

1992  Den Russiske Rocks Historie

1996  Sigurd Barrett’s Erindringer

1999  Sigurds Bjørnetime

2000  Spidsnæserne og Dyrene som blev væk

2001  500 Nye Debile Djokes

2002  Gæt en Sang med Sigurds Bjørnetime

2003  Spidsnæserne på Skattejagt

2003  Spidsnæserne i Fjolleby

200Spidnæsernes tur til Månen

200Spidsnæserne i Cirkus

2003  Sigurd fortæller Godnathistorier

2004  Bjørnen Bjørn i Zoo

2004  Bjørnen Bjørn klæder sig ud

2005  Sigurds Sangbog

2007  Den store Musikbog 1

2007  Sigurd fortæller juleevangeliet

2008  Den store Musikbog 2

2008  Sigurd fortæller flere Godnathistorier

2010  Sigurd fortæller Bibelhistorier

2010  Sigurd fortæller bjørnehistorier

2010  Sigurd fortæller spidsnæsehistorier

2010  Sigurd fortæller pilfingerhistorier

2013  Sigurd fortæller om de nordiske guder

2014  Sigurd fortæller om de græske guder

2016  Sigurd fortæller danmarkshistorie

2017  Sigurd fortæller om Luther

 

 

Sigurd fortæller om kongerækken af Sigurd Barret

af Sanne78d. 10. januar 2018
Kongerækken er fyldt med sjove og underholdende historier, om alle de konger og Dronning vi har haft. Lige fra de aller første konger som vi ikke kender så meget til, til de lidt mere farverige konger. For eksempel Svend Tveskæg, der var den konge af Englang, der har været konge over landet i kortest tid, […]

Sigurd fortæller om Luther af Sigurd Barret

af Sanne78d. 13. maj 2017
Historien handler om Martin Luther, som levede fra 1483 til 1546. Martin Luther startede sit liv i en fin familie og hans fremtid så meget lys ud, eftersom han kom fra en rig familie og det var ensbetydende med at han fik lov til at gå i skole. Luthers far ville gerne have at hans […]