NYESTE
Født:
1962, Tyskland
Hjemmeside:
www.sibylleberg.ch/

Sibylle Berg

Sibylle Berg, født i Weimar i det tidligere Østtyskland, skriver romaner, essays, noveller og skuespil.

I begyndelsen af 1980’erne, søgte hun om tilladelse til at forlade Østtyskland, og flyttede til Vesttyskland i 1984. I 1996 flyttede hun til Zürich i Schweiz, hvor hun blev statsborger i 2012.

Læs mere på Wikipedia

Bibliografi

2001  Amerika *
2001  Das Unerfreuliche zuerst : Herrengeschichten (noveller) *
2004  Ende Gut *
2007  Die Fahrt *
2009  Der Mann schläft *
2012  Tusind tak for livet

*) ikke oversat til dansk

 

Tusind tak for livet af Sibylle Berg

af Splintd. 1. november 2014
Jeg er forelsket i bogens hovedperson. En person for hvem livet blot er en række tilfælgdigheder og for hvem der intet ondt findes i hele denne verden. Desværre er det lige netop også det der gør at denne person skiller sig ud fra resten af verden. Også hvis man ser på personens fremtræden. Hverken mand […]