NYESTE
Født:
1979, Danmark

Sarah Engell

Debuterede med ‘Hvis bare …” Har arbejdet med så forskellige felter som, psykiatrien, vaffelbageri i Tivoli og som skildpadde-vasker på en ø med 3 indbyggere.
Hendes blodsukker falder efter eget udsagn, når hun ikke skriver.
Bosat på 2. sal.

Bibliografi

2009  Hvis bare –

2011  Forbandede mødom

2011  Gift

2011  To streger og tusind tanker : dagbog om at blive mor for første gang

2012  Forpulede kærlighed

2012  Lille pige

2014  21 måder at dø

2015  Forbandede Mødom & Forpulede Kærlighed

2018  Fuglemanden (graphic novel)

 

Fuglemanden af Sarah Engell og Lilian Brøgger

af Ann-Charlotted. 6. marts 2018
Nogle få hændelser sætter gang i selvdestruktive tanker i Barbara. Hun er en ung pige, som i forvejen er usikker på sig selv og på, om mennesker omkring hende holder af hende. Tankerne vokser og tager form af et stor tyrannisk fuglemonster, som begynder at diktere, hvad Barbara skal gøre. Fuglemanden stiller strenge krav som […]

Forbandede Mødom & Forpulede Kærlighed af Sarah Engell

af Ann-Kristined. 25. maj 2015
Hvordan er det at være ung i dagens Danmark og kan man redde sig selv fra problemer i et parforhold før det er for sent? Sarah Engell står bag disse to bøger, som handler om Maria, hvis liv ikke ligefrem kører derudaf. Hun er 15 år gammel og vi møder hende i den første bog […]