NYESTE
Født:
1964, Danmark

Sara Blædel

Opvokset på Nørrebro og senere Hvalsø.
Journalist. Arbejder som tv-tilrettelægger.
Skriver også faglitteratur.

Bibliografi

2004  Grønt støv

2005  Kald mig prinsesse

2007  Kun ét liv

2007  Louise Rick – Drabsafdelingen (samlet udg.) 

2008  Aldrig mere fri

2009  Hævnens gudinde

2010  Dødsenglen

2011  De glemte piger

2013  Dødesporet

2014  Kvinden de meldte savnet

2016  Bedemandens datter

 

Bedemandens datter af Sara Blædel

af tanjasend. 4. juli 2016
Ilka har ikke set sin far i mere end 33 år. Hun bliver derfor mere end overrasket, da hun efter hans død opdager, at han har testamenteret sin bedemandsforretning til hende. Savnet efter faren har i alle årene siddet dybt i hende, men nu øjner hun muligheden for at blive klogere på farens liv og […]

Bedemandens datter af Sara Blædel

af nordstrandend. 21. juni 2016
Det er aldrig nemt at leve op til en succes – og det var med en sær og urolig forventning, jeg købte Sara Blædels ”Bedemandens datter”, som er første bog i en planlagt triologi. Man må sige, at scenen er en helt anden, end Blædels normale univers, det handler nu om en bedemands verden! Og […]

Bedemandens datter af Sara Blædel

af Lars Poulsend. 16. juni 2016
For længe siden læste jeg Sara Blædels debutroman “Grønt støv”, og var ikke specielt imponeret. Derfor har hendes forfatterskab heller ikke været noget, jeg har interesseret mig en hel masse for. Men da hun kom på banen med en ny serie, hvoraf “Bedemandens datter” er første bind i en planlagt trilogi, blev jeg enig med […]

Dødesporet af Sara Blædel

af Christian Møgeltoftd. 11. juni 2015
På sin 15-års fødselsdag skal Sune indvies som voksen i asatroen, komplet med blodoffer til de gamle, nordiske guder, kød og mjød og sit livs første kvinde. Men noget går grueligt galt ved det hellige træ, og Sune tager flugten ude i de dybe, mørke skove tæt ved Roskilde. Louise Rick, chef for politiets eftersøgningsafdeling, […]

Kvinden de meldte savnet af Sara Blædel

af tanjasend. 25. november 2014
De Gyldne Laurbær
Blædel er tilbage! Så kort kan det sammenfattes. ”Kvinden de meldte savnet”, er den niende krimi i rækken om Louise Rick. Denne gang skal Louise Rick opklare en sag om en kvinde, der er blevet fundet myrdet i England. Kvinden er dansker og har i mere end 18 år stået på listen over savnede mennesker. […]

Kvinden de meldte savnet af Sara Blædel

af nordstrandend. 15. november 2014
De Gyldne Laurbær
Sara Blædel kan det der med at skrue en krimi sammen, som man allerhelst læser i ét langt stræk. Af tidsmæssige årsager – arbejdet tager meget af ens tid – måtte jeg dele bogen over et par dage – men ih hvor jeg nød den. I modsætning til de øvrige bøger i serien om Louise […]