NYESTE
Født:
1948, USA

Sandra Brown

Født i byen Waco i Texas.

Hun voksede op i Fort Worth og gik på Texas Christian University, hvor hun studerede engelsk. Før hun startede som forfatter arbejdede hun som model, og var på fjernsynets vejrudsigt ved WFAA-TV i Dallas.

Bor med sin mand i Arlington i Texas

Bibliografi

1981 Love’s Encore*

1982 A Treasure Worth Seeking*

1982 Eloquent Silence*

1982 Hidden Fires*

1982 Not Even for Love*

1983 A Kiss Remembered*

1983 A Secret Splendor*

1983 Breakfast in Bed*

1983 Heaven’s Price*

1983 Prime Time*

1983 Seduction by Design*

1983 Shadows of Yesterday*

1983 Tempest In Eden*

1983 Tomorrow’s Promise*

1984 Bittersweet Rain*

1984 In a Class By Itself*

1984 Send No Flowers*

1984 Tiger Prince*

1984 Words of Silk*

1985 Another Dawn*

1985 Led Astray*

1985 Sunset Embrace*

1985 Sweet Anger*

1985 Thursday’s Child*

1986 22 Indigo Place*

1986 Above and Beyond*

1986 Honor Bound*

1986 The Rana Look*

1987 Demon Rumm*

1987 Fanta C*

1987 Sunny Chandler’s Return*

1987 The Devil’s Own*

1987 Two Alone*

1988 Adam’s Fall*

1988 Best Kept Secrets*

1988 Hawk O’Toole’s Hostage*

1988 Love Beyond Reason*

1988 Slow Heat in Heaven*

1988 Tidings of Great Joy*

1989 A Whole New Light*

1989 Long Time Coming*

1989 Riley In The Morning*

1989 Temperatures Rising*

1989 Texas! Chase*

1989 Texas! Lucky*

1989 Texas! Sage*

1989 The Thrill of Victory*

1990 Mirror Image*

1991 Breath of Scandal*

1992 French Silk*

1992 The Silken Web*

1993 Where There’s Smoke*

1994 Charade*

1995 The Witness*

1996 Exclusive*

1997 Fat Tuesday*

1998 Temptations Kiss*

1998 Unspeakable*

1999 The Alibi*

2000 Standoff*

2000 The Switch*

2001 Envy*

2002 The Crush*

2003 Hello, Darkness*

2004 White Hot*

2005 Farligt begær

2006 Ricochet*

2007 Play Dirty*

2008 Smoke Screen*

 

Farligt begær af Sandra Brown

af nordstrandend. 18. marts 2009
Det var lange og seje 460 sider, at komme igennem “Farligt begær” af Sandra Brown. En forudsigelig og ideforladt kærligheds-thriller, der fik mig til at mindes ungdommens “succes-romaner”, mættet med hed sex og en forudsigelig spændingsspiral. Jeg læste artigt de første 2/3 af bogen, linie for linie – men den sidste 1/3 kunne jeg ikke […]