NYESTE
Født:
1978, Danmark

Ry Kristensen

Opvokset i Thy, og er uddannet lærer og arbejder på Jebjerg skole.

Bor i Skive med sin kone og to børn

Bibliografi

2014  Nissernes hemmelige verden (børnebog)

2016  Super 4 (fantasy)

2016  Den blå drage – det blå æg (børnebog)

2017  Den blå drage starter i skole (børnebog)

2017  Drillenisserne (børnebog)

2017  Drageland (fantasy)

2018  Zombiehjernen (fantasy)

2018  Den blå drage 3 – Øvelse gør mester (børnebog)

 

 

Nissernes hemmelige verden – den grønne hue af Ry Kristensen

af mariemaried. 12. december 2018
Ry Kristensen har med denne bog skrevet en julekalender for de lidt større børn. Vi møder den 10 årige Felix, som er en helt almindelig dreng, der bor med sine forældre og storesøster. Han har det lidt svært med drillerier i skolen og humøret går helt i bund, da forældrene bliver fyret, og der derfor ikke […]

Drillenisserne af Ry Kristensen

af mariemaried. 27. november 2018
Ry Kristensen har skrevet en rigtig hyggelige børnebog ”Drillenisserne”, hvor vi møder en vaskeægte drillenissefamilie. Nissebørnene Pil og Fyr bor sammen med deres forældre i samme hus som en menneskefamilie med børnene Gry og Anton. Og det bedste Pil og Fyr ved, er at tage med i børnehaven og drille alle menneskebørnene. De farver blandt […]

Den blå drage 3 – Øvelse gør mester af Ry Kristensen

af Splintd. 14. oktober 2018
Tredje og indtil videre sidste bog i denne serie om dragen Blå. Den enestre blå drage i ilddragernes verden. De andre drager er sorte, røde, brune eller grønne. Blå skal i denne bog lære at flyve. Han er noget nervøs, for når han øver sig derhjemme går det sjældent ret godt. En af de andre […]

Den blå drage 2 – Starter i skole af Ry Kristensen

af Splintd. 9. oktober 2018
Dette er bog nummer to i denne lille fine serie. Denne gang møder vi hovedpersonen Blå som skal starte i skole. Det har han ikke meget lyst til, han vil hellere være hjemme hos Mynte og Bark, mor og far. Men de får ham overtalt til at de går sammen derhen så han kan se […]

Den blå drage 1 – Det blå æg af Ry Kristensen

af Splintd. 8. oktober 2018
Mynte og Bark er et dragepar som ikke har kunne få deres egen unge, for de har aldrig fået et æg. Men nu er de nede ved floden og pludselig ser de et blåt æg og vil prøve at redde det. Det er mærkeligt at det er blåt, men de bliver enige om at det […]

Den blå drage starter i skole af Ry Kristensen

af newyorkcitygirld. 20. marts 2018
”Den blå drage starter i skole” er en illustreret børnebog for de 6-8 årige børn. Som titlen antyder er bogens hovedfigur en blå drage. Ikke en uhyggelig drage – men en sød og venlig drage. Den blå drage synes ikke det er sjovt at skulle starte i skole, han er bange for at ingen vil […]