NYESTE
Født:
1978, Danmark

Ry Kristensen

Opvokset i Thy, og er uddannet lærer og arbejder på Jebjerg skole.

Bor i Skive med sin kone og to børn

Bibliografi

2014  Nissernes hemmelige verden (børnebog)

2016  Super 4 (fantasy)

2016  Den blå drage – det blå æg (børnebog)

2017  Den blå drage starter i skole (børnebog)

2017  Drillenisserne (børnebog)

2017  Drageland (fantasy)

2018  Zombiehjernen (fantasy)

 

 

Den blå drage starter i skole af Ry Kristensen

af newyorkcitygirld. 20. marts 2018
”Den blå drage starter i skole” er en illustreret børnebog for de 6-8 årige børn. Som titlen antyder er bogens hovedfigur en blå drage. Ikke en uhyggelig drage – men en sød og venlig drage. Den blå drage synes ikke det er sjovt at skulle starte i skole, han er bange for at ingen vil […]