NYESTE
Født:
1924, England

Rosamunde Pilcher

Rosamunde (nee Scott) Pilcher er født i Lelant, Cornwall, England. Har skrevet under pseudonymet Jane Fraser.

Bibliografi

1955  A Secret to Tell*

1957  April*

1965  On My Own*

1967  Kærlighed i blåt

1969  Bristede håb

1971  Sidst på sommeren

1972  Sne i april

1973  Det tomme hus

1975  Før stormen

1976  I tvillingernes tegn

1978  Vild timian

1982  Karrusellen

1984  Første sommer

1985  Det blå værelse (noveller)

1987  Konkyliesamlerne

1990  September

1991  Blomster i regn og andre noveller (noveller)

1991  The Blackberry Day*

1991  The Rosamunde Collection (samlet udg.) *

1995  Vejen hjem

2000  Vintersolhverv

 

The Rosamunde Collection af Rosamunde Pilcher

af avnond. 3. november 2009
Indeholder tre bøger: ”The day of the storm” (1975), ”Another view” (1968) og ”Sleeping tiger” (1967). I sommer læste jeg ”September” af samme forfatter og den kunne jeg egentlig godt lide så da jeg faldt over denne bog tog jeg den med; men det blev en stor skuffelse, spild af tid; jeg kan absolut ikke […]

September af Rosamunde Pilcher

af avnond. 25. august 2009
Dette er en bog til en regnfuld sommerweekend, hvor man vil underholdes med en god historie uden at skulle anstrenge sig for meget. Det er en bog om 2 nabofamilier, der i generationer har boet ved siden af hinanden i Skotland. Det lyder som om det skulle være et stille og roligt landsby samfund uden […]

Sidst på sommeren af Rosamunde Pilcher

af Stig Jd. 28. juli 2006
Jane Marsh er født og opvokset på det skotske landsted Elvie, hvor hun bor sammen med sin far, mor, bedstemor og sin elegante fætter Sinclair samt de ansatte, som nærmest betragtes som en udvidet familie. Jane er i starten af sine teenageår, da hendes far, der er forfatter, har skrevet en bog, som bliver solgt […]

Vintersolhverv af Rosamunde Pilcher

af Christina Andersend. 10. august 2001
Man får lyst til at hoppe ind i “Vintersolhverv” og varme sig lidt. Bogen er så propfyldt med dejlige mennesker og hjertevarmende oplevelser, at man bliver lettere rørstrømsk. Det er ikke alle som har lyst til at læse bøger i denne kategori, men kan man godt lide engelske familieromaner, så kan “Vintersolhverv” ikke skuffe. Historiens […]

Konkyliesamlerne af Rosamunde Pilcher

af Anne-Cathrine Auned. 10. januar 2001
Når regnen slår mod ruden en kold efterårsdag, eller når bølgerne slår mod stranden en varm sommerdag, og man bare rigtig har lyst til at hygge sig og slappe af, så er Rosamunde Pilchers “Konkyliesamlerne” det perfekte selskab. Det er en vaskeægte engelsk familieroman, der strækker sig over flere årtier, og som sit omdrejningspunkt har […]