NYESTE
Født:
1895, England

Robert Graves

Robert von Ranke Graves blev født i Wimbledon, UK. Boede i på Mallorca fra 1929 undtaget under Den spanske borgerkrig og 2. Verdenskrig. Døde i Deya, Mallorca, Spanien 1985.
“The Marmosites Miscellany” (1925) blev udgivet under pseudonymet John Doyle.
“No Decency Left” (1932) er skrevet sammen med Laura Riding under pseudonymet Barbara Rich.
“Work in Hand” (1942) er skrevet sammen med Norman Cameron og Alan Hodge.
“The Golden Fleece” (1944) blev udgivet i USA under titlen “Hercules, My Shipmate” i 1945.
“Seven Days in New Crete” (1949) blev udgivet i USA under titlen “Watch the North Wind Rise”.
“The Islands of Unwisdom” udkom i USA i 1949 og blev udgivet under titlen “The Isles of Unwisdom” i UK i 1950.

Læs mere her.

Bibliografi

1916  Over the Brazier (digte) *

1917  Fairies and Fusiliers (digte) *

1917  Goliath and David (digte) *

1920  Country Sentiment (digte) *

1920  Treasure Box (digte) *

1921  The Pier-Glass (digte) *

1923  The Feather Bed (digte) *

1923  Whipperginny (digte) *

1924  Mock Beggar Hall (digte) *

1925  John Kemp’s Wager – A Ballad Opera (skuespil) *

1925  My Head! My Head!*

1925  Robert Graves (digte) *

1925  The Marmosites Miscellany (digte) *

1925  Welchmans Hose (digte) *

1927  Poems 1914-1926 (digte) *

1929  Poems 1929 (digte) *

1929  The Shout*

1930  Ten Poems More (digte) *

1931  Poems 1926-1930 (digte) *

1931  To Whom Else? (digte) *

1932  No Decency Left *

1933  Poems 1930-1933 (digte) *

1934  Claudius og Messalina

1934  Jeg, Claudius – af Tiberius Claudius’ selvbiografi, romernes kejser, født 10. f. Kr., myrdet og ophøjet til gud 54 e. Kr.

1936  Antigua, Penny, Puce *

1938  Collected Poems (digte) *

1938  Count Belisarius *

1940  No More Ghosts – Selected Poems (digte) *

1940  Sergeant Lamb of the Ninth *

1941  Proceed, Sergeant Lamb *

1942  Work in Hand (digte) *

1943  Selected Poems (digte) *

1943  The Story of Marie Powell – Wife to Mr. Milton *

1944  Det gyldne skind

1946  Kong Jesus

1946  Poems 1938-1945 (digte) *

1948  Collected Poems 1914-1947 (digte) *

1949  Seven Days in New Crete *

1949  The Islands of Unwisdom *

1951  Poems and Satires (digte) *

1953  Poems 1953 (digte) *

1955  Collected Poems 1955 (digte) *

1955  Homer’s Daughter *

1956  Catacrok! Mostly Stories, Mostly Funny (fortællinger) *

1957  Poems Selected by Himself (digte) *

1957  They Hanged My Saintly Billy – The Life and Death of Dr. William Palmer*

1958  The Poems of Robert Graves. Chosen By Himself (digte) *

1959  Collected Poems 1959 (digte) *

1960  The Penny Fiddle: Poems for Children (digte) *

1961  Collected Poems (digte) *

1961  More Poems 1961 (digte) *

1962  Den grønne bog (børnebog) 

1962  New Poems 1962 (digte) *

1962  The More Deserving Cases – Eighteen Old Poems for Reconsideration (digte) *

1964  Ann at Highwood Hall – Poems for Children (digte) *

1964  Collected Short Stories (noveller) *

1964  Man Does, Woman Is (digte) *

1965 C ollected Poems 1965 (digte) *

1965  Love Respelt (digte) *

1966  Seventeen Poems Missing from ‘Love Respelt’ (digte) *

1967  Sixteen new poems (digte) *

1969  Beyond Giving (digte) *

1969  Love Respelt Again (digte) *

1969  Poems 1965-1968 (digte) *

1969  Poems About Love (digte) *

1970  Poems 1968-1970 (digte) *

1971  Poems – Abridged for Dolls and Princes (digte) *

1971  The Green-Sailed Vessel (digte) *

1972  Poems 1970-1972 (digte) *

1973  Timeless Meeting – Poems (digte) *

1974  At the Gate (digte) *

1975  Collected Poems 1975 (digte) *

1977  New Collected Poems (digte) *

1980  An Ancient Castle (børnebog) *

 

  *) Ikke udgivet på dansk

 

Jeg, Claudius – af Tiberius Claudius’ selvbiografi, romernes kejser, født 10. f. Kr., myrdet og ophøjet til gud 54 e. Kr. af Robert Graves

af jcgd. 8. oktober 2012
Med den fiktive biografi fra den historiske romerske aristokrat Claudius’ hånd om livet i Roms kejsertid i de første fire årtier efter år 0 får vi en skræmmende tur i kejserhoffets rædselskabinet, hvor jalousi, hævntørst og morderisk ærgerrighed præger livet blandt den rigeste og mest privilegerede del af den romerske elite. Et billede på den […]

Jeg, Claudius – af Tiberius Claudius’ selvbiografi, romernes kejser, født 10. f. Kr., myrdet og ophøjet til gud 54 e. Kr. af Robert Graves

af Gandalfd. 20. januar 2006
Vi befinder os i Rom, i tiden umiddelbart efter republikkens fald. Altså er det Cæsar Augustus der regerer – stærkt indoktrineret af sin (usympatiske!) hustru Livia. Claudius, Clau-Clau Claudius, eller bare “stakkels gamle onkel Claudius”, har besluttet sig for at nedskrive sine erindringer, til brug for senere tiders store mænd eller andre interesserede. Han beretter […]