NYESTE
Født:
1965, Danmark

Renée Toft Simonsen

Født og bor i Århus.
Arbejder desuden som fotomodel. Uddannet cand.psych.

Bibliografi

2003  Karlas kabale (børnebog)

2004  Karla og Katrine (børnebog)

2005  Anthony Greenwood og den amerikanske præsident (børnebog)

2005  Karlas svære valg (børnebog)

2006  Den sejeste (let at læse)

2006  Karla og Jonas (børnebog)

2006  Lillebror og Kysse-kvælerslangen (billedbog)

2006  Lillebror og Silver (billedbog)

2007  Tirsdag formiddag

2009  Karla Superstjerne (børnebog)

2012  Tiberius Tudefjæs stikker en løgn (fra 6 år)

2014  Renee – At finde hjem (biografi)

 

Renee – At finde hjem af Renée Toft Simonsen

af tanjasend. 25. november 2014
Renée Toft Simonsen har levet et liv ud over det sædvanlige. I denne biografi fortæller hun for første gang helt åbent om hele sit oplevelsesrige liv. Lige fra barndommens truende omgivelser i Randers og Aarhus, til at gøre karriere som supermodel i 1980’ernes New York City, og om livet herefter, som psykolog, børnebogsforfatter og mor. […]

Tiberius Tudefjæs stikker en løgn af Renée Toft Simonsen

af Christina Andersend. 25. december 2012
“Tiberius Tudefjæs stikker en løgn” er første bind i Renée Toft Simonsens nye højtlæsningsbog-serie for de 6-8 årige. Simonsen må efterhånden kaldes en garvet børnebogsforfatter og første bog om Tiberius Tudefjæs er en fornøjelse. Tiberius er begyndt i 0. klasse og det er han rigtig glad for. Han er helt vild med at de skal […]

Tirsdag formiddag af Renée Toft Simonsen

af Susanne Hilligsø Sørensend. 10. november 2011
“Problemet var bare, at angsten greb om sig. Den forsatte grådigt med at æde sig ind i hendes liv, umætteligt og sikkert, som den lille, gule pacman, der æder sig gennem labyrint efter labyrint af gule oste. Angsten var nu ikke bare knyttet til en bestemt social situation som at spise eller tale i forsamlinger, […]

Karla Superstjerne af Renée Toft Simonsen

af Carina Sørensend. 28. august 2009
Sommerferien er slut og Karla skal starte i 5. klasse, men til hendes store fortrydelse kan hun trods stor ihærdighed ikke se, at hun er blevet ældre. Jo, hun er vokset i højden, men ellers er hun stadig lige så flad som en pandekage. Hendes veninde Katrine har fået bryster i sommerferien og Karla er […]

Tirsdag formiddag af Renée Toft Simonsen

af Nadia Wagnerd. 3. oktober 2007
Det er første gang jeg har fornøjelsen af at læse noget af Renee Toft Simonsen og jeg vidste ikke helt hvad jeg gik ind på. Bogen her er blevet reklameret meget for i mit nærområde, men lige præcist hvad den handlede om det var lidt mere diffust, så det var med blandede forventninger jeg begyndte […]

Karla og Katrine af Renée Toft Simonsen

af Carina Sørensend. 10. juli 2007
Det er sommerferie og Karla skal på tur sammen med familien. Hvert år tager hele den pukkelryggede nemlig på lejr og de plejer at hygge sig sammen. I år har Karla dog et meget stort ønske, nemlig at få sin bedste veninde Katrine med sig. Katrine får til Karlas store glæde lov og pludselig tegner […]