NYESTE
Født:
1948, England

Peter James

Peter James, englænder født og opvokset i Brighton, Sussex.

Hans krimier og gysere foregår også typisk i området, hvor han er vokset op. James har skrevet og produceret film og tv, før han begyndte at skrive kriminalromaner.

Bibliografi

2007  Dødenkelt

2007  En smuk død

2008  Langtfra død

2009  Hellere død end levende

2011  Dødens håndlangere

2011  Med døden i hælene

2014  Dødens time

2015  På liv og død

2016  Dødens engel

 

Dødens engel af Peter James

af Christian Møgeltoftd. 13. september 2018
“Livet er ikke et spørgsmål om tilfældigheder … det er et spørgsmål om valg,” skriver den isafkølede skønhed Jodie Bentley i sin dagbog i dagene, inden hun vælger at tage livet af endnu en blåøjet mand med formue. Et skridt på vejen til at indfri hendes livslange drøm om et sommerhus ved Como-søen ved siden […]

På liv og død af Peter James

af Christian Møgeltoftd. 24. april 2017
Hårdtpumpet thriller fra en af Storbritanniens førende krimiforfattere – og nr. 10 med den erfarne kriminalkommissær Roy Grace i førersædet. Denne gang er Grace oppe mod en nærmest overmenneskelig fjende. En mand, der som en Houdini kan bryde ind og ud af alt, er brandekspert, aflytningsgeni, virtuos med en armbrøst, tryllekunstner, flot som George Clooney […]

Dødens time af Peter James

af Christian Møgeltoftd. 7. august 2014
Peter James er en habil krimisnedker. Hans faste mand i førersædet, kriminalkommissær Roy Grace, er et sympatisk bekendtskab, der på troværdig vis styrer sine håndgangne mænd og kvinder gennem sag efter sag. Opklaringerne kommer altid efter en tilpas mængde modgang undervejs, skurkene er nogle herligt gemene fyre, og heltenes privatliv antager de helt rigtige proportioner, […]

Dødens håndlangere af Peter James

af Christian Møgeltoftd. 7. juni 2012
I Brighton, England, sker et af den slags hændelige uheld, der normalt aldrig vil finde vej til avisernes forsider, uanset hvor det tragisk det er. En kæk, amerikansk studerende cykler i den forkerte side af vejen. En ung mor når lige at undvige i sin BMW, men knægten bliver i stedet ramt af varevognen bagved, […]

Med døden i hælene af Peter James

af Christian Møgeltoftd. 27. marts 2012
Yac har noget med toiletkæder. Og højhælede damesko med ankelremme. Luksussko som Jimmy Choo, Marc Jacobs og Christian Laboutin. Især elsker Yac, når skoene sidder på yngre kvinder. Spørgsmålet er bare, om Yac er selveste Skomanden, det perverse svin, som voldtager piger på stribe og altid tager en sko med sig som trofæ. Næste spørgsmål […]

Hellere død end levende af Peter James

af Niels Hiortd. 1. juni 2010
“Hellere død end levende” er 4. bog på dansk om Roy Grace, kriminalkommisær i Brighton. Grace’s unge kone forsvandt sporløst for snart mange år siden; men kommisæren har stadig svært ved at acceptere tabet og uvisheden. Da et lig af en ung kvinde dukker op i en kloak efter mange år, tror Grace en overgang, […]