NYESTE
Født:
1952, Danmark

Per Sanderhage

Dansk redaktør, forfatter og tegner. Modtog i 1982 Science Fiction Cirklens illustratorpris

Hans bøger om Rasmus Klump er baseret på Carla og Vilhelm Hansens figurer.

Bibliografi

1994  Kæmpeøglerne angriber

1995  Under det sorte flag

1995  Kolde gys

1995  Varulvens forbandelse

1996  Troldmandens nøgle

2007  Rasmus Klump i hopla

2010  Rasmus Klump i Løveland

2010  Rasmus Klump bager pandekager

2012  Flere af de bedste historier med Rasmus Klump

2017  En sag for Luckner (noveller)

2017  Gespenster (noveller)

2017  Prinsesse Ene og det skjulte tårn (børnebog)

NB: Titler i udvalg

 

Gespenster af Tulle Sigbrandt, Per Sanderhage og Chris D’Amato

af Line Holm Andersend. 19. januar 2018
I denne historiesamling præsenteres læseren for seks korte små fortællinger, der alle involverer spøgelser og spøgerier. Som bogens intro beretter er de alle historier samlet op af et spøgelse, der vandrer omkring på jorden, og ikke har fundet fred. Der er alt fra novellen om en halloween, der ikke går som planlagt, til fortællinger om […]

Prinsesse Ene og det skjulte tårn af Per Sanderhage og Tulle Sigbrand

af Splintd. 21. december 2017
Ene bor sammen med sin mor og far. Hun har ikke rigtig nogen venner, og det er heller ikke mange hendes forældre ser. Indbyrdes snakker de ikke samme sprog som det land de bor i, for de kommer et andet sted fra. Det har Ene ikke tænkt så meget over, men en dag da hun […]

Gespenster af Tulle Sigbrand, Per Sanderhage og Chris D’amato

af Splintd. 21. december 2017
De der væsener som vi allesammen nok har frygtet lidt eller har tænkt på om vi selv kan blive engang. De der astrallegemer som måske, måske ikke findes. Altså med andre ord: de der spøgelser. Er de så frygtindgydende? Denne lille bog giver et bud på hvordan vi kan risikere at “møde” dem, den fortæller […]

En sag for Luckner af Per Sanderhage

af Bjarne Jensend. 9. september 2017
Jeg glemte vist at læse det der stod med småt, da jeg hørte om ‘En sag for Luckner’. Jeg opfattede kun noget med at det var optryk fra de gamle ‘Gru’ blade med flotte tegninger af Peter Snejbjerg, så jeg glædede mig bare til at læse tegneserien…Det var så en novellesamling (DOH!). Men det blev […]

Rasmus Klump i hopla af Per Sanderhage

af Splintd. 29. marts 2016
Rasmus Klump fanger en løbsk fjeder, der hører til et par springstøvler som en i cirkus skal bruge. En skomager er ved at sætte dem fast, men limen skal lige tørre så Rasmus og Pingo får støvlerne med, så de senere kan aflevere dem til rette ejer. Der er en kat i et træ som […]