NYESTE
Født:
1945, USA

Pat Conroy

Donald Patrick Conroy blev født i Atlanta, Georgia, USA.

Bibliografi

1970  The Boo *
1972  The Water is Wide *
1976  The Great Santini *
1980  The Lords Of Discipline *
1986  Savannah
1995  Beach Music
2002  My Losing Season*
2009  Syd for Broad

*) Ikke udgivet på dansk

 

Syd for Broad af Pat Conroy

af Helle Hd. 28. februar 2011
Det er sjældent romanfigurer invaderer ens liv og dukker op som forbipasserende tanker og kommentarer til ens egen virkelighed: ‘Nå, til det her ville Leo King nok have sagt.’ eller ‘her ville Sheba Poe nok have gjort.’ Men sådan er det med figurerne i Pat Conroys eminente ‘Syd for Broad’. Leo er hovedperson i romanen, […]

Savannah af Pat Conroy

af Christina Andersend. 8. oktober 2001
Fortælleren Tom Wingo lover i starten af bogen, at han intet vil udelade, når han fortæller sin historie. Heller ikke når det gør forfærdelig ondt. “Savannah” får fra begyndelsen et meget stærkt greb om hjertet, og så klemmer den indtil man tuder. Tom efterlader kone og børn for at besøge/redde sin tvillingesøster Savannah i New […]