NYESTE
Født:
1977, Australien
Fotograf:
Kacy Jahanbini

Oliver Jeffers

Født i Australien, opvokset i Belfast, Irland.

Bor i Sydney, Australien. Har en universitetsgrad i visuel kommunikation fra Ulster universitet. Billed- og installationskunstner.

Bibliografi

2004  How to Catch a Star (billedbog) *

2005  Lost and Found (billedbog) *

2006  Den fantastiske bogslugerdreng (billedbog) 

2007  The Way Back Home (billedbog) *

2008  The Great Paper Caper (billedbog) *

2013  Det er min elg

2015  Hittegods

2017  Her er vi (billedbog)

2017  Hjertet og flasken

2017  Træet

2017  Barn af bøger

2018  Hvordan fanger man en stjerne?

2018  Her er vi : noter om livet på planeten Jorden

2019  Den fantastiske bogslugende dreng

2020  En fabel om Fausto : en malet fortælling

 

  *) Ikke udgivet på dansk

 

En fabel om Fausto af Oliver Jeffers

af Frank Gabeld. 13. maj 2020
Med „En fabel om Fausto — en malet fortælling“ har Oliver Jeffers skabt en perle af en billedbog, med både imponerende illustrationer og et vedblivende budskab. Bogens helt, eller snarere anti-helt, er en grådig mand ved navn Fausto, der mener, at han ejer alt og kan bestemme over alt: blomsten, fåret og træet i sit have, […]

Her er vi af Oliver Jeffers

af nordstrandend. 18. september 2018
En flot billedbog om planeten jorden fortalt til en, der lige er kommet hertil. Umiddelbart kunne man tro, der var lidt ”Den lille prins” over det – men det er ikke tilfældet. Her er ikke noget eventyr og ikke nogen hovedperson. Her kan læseren og den lyttende skabe alle de historier, de vil. Historier, der […]

Den fantastiske bogslugerdreng af Oliver Jeffers

af Ann-Kristined. 30. juni 2017
Kan man spise bøger og hvis man kan, hvad sker der så? Oliver Jeffers, hvis bog ”A Child of Books” er udkommet på dansk dette forår som ”Barn af bøger”, står også bag denne her bog om drengen Henrik, som er ganske speciel. Han spiser nemlig bøger og han begyndte ganske tilfældigt en dag: ”Det […]

Den fantastiske bogslugerdreng af Oliver Jeffers

af Carina Sørensend. 15. december 2008
Drengen Henrik elsker bøger, men ikke som alle andre elsker bøger. Han læser dem nemlig ikke. Nej, han spiser dem! Det startede med at han en dag smagte på et ord, og det kunne han så godt lide, at han næstefter smagte på en sætning og derefter en hel bog. Han spiser og spiser, alle […]