NYESTE
Født:
1977, Australien
Fotograf:
Kacy Jahanbini

Oliver Jeffers

Født i Australien, opvokset i Belfast, Irland.

Bor i Sydney, Australien. Har en universitetsgrad i visuel kommunikation fra Ulster universitet. Billed- og installationskunstner.

Bibliografi

2004  How to Catch a Star (billedbog) *

2005  Lost and Found (billedbog) *

2006  Den fantastiske bogslugerdreng (billedbog) 

2007  The Way Back Home (billedbog) *

2008  The Great Paper Caper (billedbog) *

2017  Her er vi (billedbog)

 

  *) Ikke udgivet på dansk

 

Her er vi af Oliver Jeffers

af nordstrandend. 18. september 2018
En flot billedbog om planeten jorden fortalt til en, der lige er kommet hertil. Umiddelbart kunne man tro, der var lidt ”Den lille prins” over det – men det er ikke tilfældet. Her er ikke noget eventyr og ikke nogen hovedperson. Her kan læseren og den lyttende skabe alle de historier, de vil. Historier, der […]

Den fantastiske bogslugerdreng af Oliver Jeffers

af Ann-Kristined. 30. juni 2017
Kan man spise bøger og hvis man kan, hvad sker der så? Oliver Jeffers, hvis bog ”A Child of Books” er udkommet på dansk dette forår som ”Barn af bøger”, står også bag denne her bog om drengen Henrik, som er ganske speciel. Han spiser nemlig bøger og han begyndte ganske tilfældigt en dag: ”Det […]

Den fantastiske bogslugerdreng af Oliver Jeffers

af Carina Sørensend. 15. december 2008
Drengen Henrik elsker bøger, men ikke som alle andre elsker bøger. Han læser dem nemlig ikke. Nej, han spiser dem! Det startede med at han en dag smagte på et ord, og det kunne han så godt lide, at han næstefter smagte på en sætning og derefter en hel bog. Han spiser og spiser, alle […]